❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Summit Development spoje skusenosti

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Leeonek

Re: Summit Development spoje skusenosti

Příspěvekod Leeonek » 11 years ago

Jsou to 2 jednotky, jinak nic. Ale jako cena zajímavá i tak.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Pro mě už to bez antén a zdrojů zajímavé není.
0 x

whef

Příspěvekod whef » 11 years ago

A "revoluční" spoj stále nikde ..
0 x

David2006

Došla mě pro někoho možná vcelku zajímavá nabídka - kolik na to vyjdou 60cm antény s airfiber zdroji by to mohlo vyjít u 10G tak na 66tis bez DPH?

- SDV 10G, kapacita 110Mbit/s za 51.000,- bez DPH
- SDV 17G, kapacita 110Mbit/s za 52.000,- bez DPH
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 11 years ago

ano dobrá nabídka vezmem jeden SDV samozřejmě na 17G protože je tu 10 zabitá PBM10 a koupím malé antény a dám do města na 1,5km což je za ty peníze dobré a ještě jako bonus tam je větráček :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

taky mě to došlo a asi si taky plácnem :)
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 11 years ago

Mám spoj testovací a jedna strana spoje ukazuje v SMSku to co je zakrouškováno na obrázku a chtěl bych se zeptat co to znamená????
Děkuji.
Přílohy
sd.jpg
sd.jpg (131.94 KiB) Zobrazeno 2538 x
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 11 years ago

KoZLiCeK píše:Mám spoj testovací a jedna strana spoje ukazuje v SMSku to co je zakrouškováno na obrázku a chtěl bych se zeptat co to znamená????
Děkuji.

za 12 dní Ti vyprší licence na plnou kapacitu. To co máš před závorkou máš koupený.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

topnet

Příspěvekod topnet » 11 years ago

0 x

David2006

Na můj vkus dost předražené i při odběru 1-2ks.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

no cena nevypada az tak zle ale chapu ze kazdy sme zvyknuti na neco jineho. ja dal za Ray17/100M 77 klacku, 3 klacky za 65 anteny. pro max speed bych musel vysolit jeste cirka 30 klacku. samo vse bez dane. zatim sem ale upgrade ze 100M vejs nedelal, neni duvod. Po precteni povidani o spojich Summit bych se ale do jejich koupe asi nepustil.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

David2006

Jestlis to kupoval krátce po uvedení na trh tak OK. Cháputo tak že 80 jsi dal za spoj na 100M a dalších 30 pokud bys ho chtěl na 360M. To není špatné v té době za novinku. Před pár měsíci jsem skoro kupoval cca 420M sedmnástky z Polska za 2000E (bohužel u nás je Vanco cenově nepoužitelnej dealer), ale nakonec jsem kvůli tomu šrumci co se 17kou nastal vzal u nás o něco dráž desítky.
Naposledy upravil(a) David2006 dne 11 Jul 2014 15:25, celkem upraveno 1 x.
0 x

whef

Příspěvekod whef » 11 years ago

No Summit je levnější než většina konkurence, ale pověst ho předchází :) Já jsem rád, že o těch spojích vím jen z doslechu. Jinak když se podívám na návrh aj tišťák od Racomu, aj jsem byl nedávno na jejich osazovací lince se podívat, je to jiná liga než co jsem viděl u Summitu. Co mě děsí už na Summitu je větřáček v ODU jednotce :( to je nápad za všechny peníze, ale to už tu bylo zmiňováno mnohokrát. Nejlepší chlazení co se mne líbí má, ale alcoma, i když většinou to není třeba, pokud to nejede s velkým výkonem. No jinak myslím, že každý dělá jak umí, a na co mu stačí kapacity, a takžéž i Summit.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

chces tim rici ze firmy by meli vyvijet a vyrabet standartne ? to neklapne, jen ti co premysli, vyvijeji a delaji nadstandartne uspeji. Me u Racomu tesi i 5 let zaruka. Na sajtech co sme nalezli s Racomy (ale i ty co obcas zkoumam kdyz kolem nejakeho jedu) jsem nevidel ani 1 summit. Orcave, Alcoma - ta vede, NEC, Ericsson. Ale pribyva licenci i na kratsi dalky (1-1,5km)
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

David2006

Tož zase u nás akcia a na Slovensku prej jedou Sammit cenově cca 1000E kus v plné palbě bez zdroje a antény.
0 x