jinak by me zajimalo, jak moc a kvalitne to udela spojeni s vykonem 0db...mame tu nejakeho UBNT maniaka co by to prumbl na nejaky svuj spoj, nejlepe vic jak 2-3km ? Na 1km to pojede asi bez jakekoliv zmeny

ppp76 píše:No ted uz ne kdyz je to schopny zregulovat na 0 coz znamena ze bude zarit 30 ale 30 muzes jen kdyz splnujes tu jednu podminku , jinak je to 27.
soooc píše:ppp76 píše:No ted uz ne kdyz je to schopny zregulovat na 0 coz znamena ze bude zarit 30 ale 30 muzes jen kdyz splnujes tu jednu podminku , jinak je to 27.
Dynamickou regulaci vykonu to ma odjakziva - se zvysujici rate klesa vykon - ja to za dynamickou regulaci rozhodne povazuji.
A kdyz budu rejpal - 30 ma antena, -3dB maji ty kabliky, 0 ma rocket M5 - jsem v norme a jeste mam rezervu
hapi píše:soooc píše:ppp76 píše:No ted uz ne kdyz je to schopny zregulovat na 0 coz znamena ze bude zarit 30 ale 30 muzes jen kdyz splnujes tu jednu podminku , jinak je to 27.
Dynamickou regulaci vykonu to ma odjakziva - se zvysujici rate klesa vykon - ja to za dynamickou regulaci rozhodne povazuji.
A kdyz budu rejpal - 30 ma antena, -3dB maji ty kabliky, 0 ma rocket M5 - jsem v norme a jeste mam rezervu
děláš si prdel? se zvyšující rate klesá výkon to jo, jenomže to neni dynamická regulace. Ono kdyby jsi o tom něco věděl tak takovouhle hovadinu nikdy neřekneš. To jenom potvrzuje inteligenci UBNTu provozovatelů. Se zvyšujícím rate přeče roste i hustota vyzářenýho výkonu a tim pádem klesá výkon ale hustota pak zůstává.
Prostě idiocky řečeno pro UBNTu usery, čim větší rate, tim musí bejt větší hustota vlivem větší modulace a tim pádem karta nemá na to aby udržela hladinu výkonu na stejný hranici a ani to neni potřeba protože stoupá hustota vyzářenýho výkonu která je mimochodem taky potřeba dodržovat a timhle se to tak trochu náhodně zajístí.
Až se o tom bude někdo z vás opravdu zajímat, tak si o tom pokecáme, zatim si můžete jít hrát na píseček.
pcwifi píše:jen tak bokem, UB5 karty, sita 21db, cca. 1,2km a jak nastavim vykon pod 15db v MK,spoj se rozpadne a konec...dobra haluz, UB5 Suxu UBNT se priposrali nekdy mam ten dojem...pouzitelne jen na max power mi prijde...
pcwifi píše:polozme si nyni otazku, kolik je realny vykon pri takovem nastaveni ?