❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rb711
Ja to zapojoval do schiboxu a drzeli vsecky ok . Ted mam jinej problem nemam mmcx schiboxy a budeou az dlasi tejden , co aj tem lidem dam ... asi pauzu 

0 x
tak jsme nasadily prvních pár RB711 a musim říct, že je to teda hrůza. Maji u sebe nový silnější gentleboxy ale signály jsou podstatně horší.
Navíc jaksi nikde nejsou skladem a L4 nemá už vůbec nikdo. Vlastně nikde neni ani jedno RBčko skladme což mě docela sere. Jak je to sakra možný.
Navíc jaksi nikde nejsou skladem a L4 nemá už vůbec nikdo. Vlastně nikde neni ani jedno RBčko skladme což mě docela sere. Jak je to sakra možný.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
To bude tema gentleboxama
ja problem nemam ani z jendou rb711 a dal sem jich uz 23 celkem

0 x
Neco z i4 neco z ipmedie, bral sem vsecko co meli
a rb 411 nemeli tak sem si nahrabal na sklad rb711
Ted sem na dovoleny tak sem zvedavej az se vratim jestli uz bude zas co obednavat

Ted sem na dovoleny tak sem zvedavej az se vratim jestli uz bude zas co obednavat

0 x
Copak by v nich asi sumelo, nejspis nejaky pulsni zdroj, at si sumi jak chteji dokud to nerusis STAcko v panelaku ze 

0 x
aspa ma RB711, vcera objednano,dnes dodano
u i4 vi uplny kulovy, prej cekaj na potvrzeni dodavky od samotneho mikrotiku,to vypada aspon na 14 denni sucho po RB...hruza a des...
EDIT : at nejsem jen kritikem, v i4 se zahadne objevily skladem RB711 a 411xx , aspon neco...

EDIT : at nejsem jen kritikem, v i4 se zahadne objevily skladem RB711 a 411xx , aspon neco...
Naposledy upravil(a) pcwifi dne 28 Aug 2010 00:08, celkem upraveno 1 x.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
433 nemá asi nikdo, v aspě mi řekli že tak za 3 týdny snad budoupcwifi píše:aspa ma RB711, vcera objednano,dnes dodanou i4 vi uplny kulovy, prej cekaj na potvrzeni dodavky od samotneho mikrotiku,to vypada aspon na 14 denni sucho po RB...hruza a des...
0 x
Maxik píše:Copak by v nich asi sumelo, nejspis nejaky pulsni zdroj, at si sumi jak chteji dokud to nerusis STAcko v panelaku ze
JO jasny me to taky nevadi kdyz nebudou rusit. Jen ze to RB411 nedelali tak me to prekvapilo
0 x