❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UBNT MIMO

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Leeonek

Re: UBNT MIMO

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Dade_Marfi: O Tobě se obecně ví, že shazuješ Rbčka kudy chodíš, nic proti Tvému názoru, používáš nějaké zařízení, já používám zase svoje a jsem taky spokojený ;)
Jen takový malý dotázek, kolik si myslíš že lidí shazuje Nko na 20Mhz kanál? Když budu brát v potaz 10 lidí, tak možná jeden a to ještě za předpokladu, že bys ten jeden musel být zrovna Ty :D
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 16 years ago

to Leeonek ja treba proto, ze vetsinou nemam tolik mista abych mel 40Mhz ... prece jen u nas uz je toho doooost zabraneho .. tak jsem rad, kdyz najdu tech 20Mhz :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Dade_Marfi: nápodobně, problém u mě je ten, že mám problém najít volný kanál mezi svýma sítěma, tak laboruju se stejnýma tam kde na sebe vidí minimálně a zatím je to ok.
0 x