❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

anteny

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Leeonek

Re: anteny

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

reset píše:co na tento antenach mas za karty ?

Klasa CM9, když už musím použít SR5 tak na 8+ (spíš 10+) km
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

Leeonek píše:
reset píše:co na tento antenach mas za karty ?

Klasa CM9, když už musím použít SR5 tak na 8+ (spíš 10+) km

sice tomu neverim, ale zkusim to, na siti pouzivam pouze R52, nove mam objednano CM9 , tak je hned vyzkousim. Pochybuju, ze by to bylo kartami, ale nikdy nerikej nikdy
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

reset píše:sice tomu neverim, ale zkusim to, na siti pouzivam pouze R52, nove mam objednano CM9 , tak je hned vyzkousim. Pochybuju, ze by to bylo kartami, ale nikdy nerikej nikdy

Mě se jeví CM9 a R52 uplně stejné, ale určitě tu najdeš rozdílné názory :) pokud s těma anténama máš problém na tak krátkou vzdálenost jak jsi psal tak nevím. Spíš jestli třeba nemáš něco v cestě, nebo nejdeš okolo něčeho.
Já sem v jednom místě taky nemohl a pořád nemůžu udělat dobrý spoj a přitom je viditelnost super a všechno už jsem měnil, prostě to nechodí dobře, chodí to s minimálníma rozdílama od 5,1 až po 5,8, rozpadá se to, neodpovídající signál na to co tam je za antény, fakt nevím.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

Leeonek píše:
reset píše:sice tomu neverim, ale zkusim to, na siti pouzivam pouze R52, nove mam objednano CM9 , tak je hned vyzkousim. Pochybuju, ze by to bylo kartami, ale nikdy nerikej nikdy

Mě se jeví CM9 a R52 uplně stejné, ale určitě tu najdeš rozdílné názory :) pokud s těma anténama máš problém na tak krátkou vzdálenost jak jsi psal tak nevím. Spíš jestli třeba nemáš něco v cestě, nebo nejdeš okolo něčeho.
Já sem v jednom místě taky nemohl a pořád nemůžu udělat dobrý spoj a přitom je viditelnost super a všechno už jsem měnil, prostě to nechodí dobře, chodí to s minimálníma rozdílama od 5,1 až po 5,8, rozpadá se to, neodpovídající signál na to co tam je za antény, fakt nevím.

Tak to mam taky takove misto - v noci je signal luxusni, ve dne nanic, je to na vesnici, kanalama muzu taky hybat jak chci :( Viditelnost lepsi nez prima.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

reset

0 x

reset

par klientu si poridilo tuhle antenu , jsou v pohode na pouziti do trochu vice vyuzivaneho prostredi? nebudou delat prilis velky bordel ?
0 x