❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AP 60ghz
- hapi
Re: AP 60ghz
ty voe... to je směr kam míří jednotka a je to jenom u wigig aby si viděl koho po cestě sundáš a proč ti to řekne že někoho sundáš když je v cestě.
0 x
- hapi
boovik píše:Zdravím dlouho jsem nic nepsal ale Web pro registraci spojů na 60GHz to psal nějaký začínající programátor v 8 třídě na základní škole. Buď ať dodělají nebo ať ho vypnou tohle je děsný
co je na tom děsnýho? mě to připadá v pořádku. Zadal sem spoje? zadal.
1 x
-
helapc
Nestopli to? Ráno jsem zadal šest stanic a teď mi to píše překročen maximální limit.
Vím jsem břídil
Vím jsem břídil
0 x
-
mladas
- antispam: Ano
-
helapc
- okoun
- antispam: Ano
hapi píše:ty voe... to je směr kam míří jednotka a je to jenom u wigig aby si viděl koho po cestě sundáš a proč ti to řekne že někoho sundáš když je v cestě.
jasně ale jako proč máš vidět od sebe čáru až do prahy? to je na hlavu....
0 x
-
boovik
hapi píše:boovik píše:Zdravím dlouho jsem nic nepsal ale Web pro registraci spojů na 60GHz to psal nějaký začínající programátor v 8 třídě na základní škole. Buď ať dodělají nebo ať ho vypnou tohle je děsný
No třeba problémy s certifikátem že to ani Firefox nebere to je smutný, skoro při každém kliknutí
- Přílohy
-
- 60GHz.png (75.28 KiB) Zobrazeno 4678 x
0 x
- reset
okoun píše:jasně ale jako proč máš vidět od sebe čáru až do prahy? to je na hlavu....
preci aby byl videt, ne? .. to da rozum
problem s https, ... je to proste neverohodny web, nevim proc se s tim vsichni tak zabyvate .
Stejne to dopadne jak na 5ce .
1 x
-
shooter
mno koukám že spousta páteřnísch spoju třeba v krnově to je cela páteř sítě
akorát mě vadí že tam není majitel
akorát mě vadí že tam není majitel
0 x
-
arrabbella
Nedaří se mi načíst ta mapa 60 GHz. Pořád se tam jenom motají kuličky. Vám to funguje?
0 x
-
Daxxim
- Kontaktovat uživatele:
arrabbella píše:Nedaří se mi načíst ta mapa 60 GHz. Pořád se tam jenom motají kuličky. Vám to funguje?
je to sice zabržděný, ale po pár minutách se to načte...
0 x
-
CoolTomik
boovik píše:hapi píše:boovik píše:Zdravím dlouho jsem nic nepsal ale Web pro registraci spojů na 60GHz to psal nějaký začínající programátor v 8 třídě na základní škole. Buď ať dodělají nebo ať ho vypnou tohle je děsný
No třeba problémy s certifikátem že to ani Firefox nebere to je smutný, skoro při každém kliknutí
Uz je tam Let's Encrypt
0 x
-
obud
CoolTomik píše:boovik píše:hapi píše:
Uz je tam Let's Encrypt
Problémy s certifikátem stále přetrvávají. Let's Encrypt je tam od začátku. Ovšem nahodile server zasílá jiný, neplatný certifikát. Podle vyjádření bezejmenného Administrátora na mailu [email protected] o tom vědí, ale není to priorita. Prosí o trpělivost.
0 x