❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB711 mimo

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: RB711 mimo

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

superweb píše:
net.work píše:proc pro vyvolene? ja kdyz jsem neco potreboval, tak jsem poslal PM a domluvili jsme se...

no oslovovat jsem ho nezkousel, ale na webu pise celkem jasne, ze nove odberatele nechce, ze nestiha. Z podnikatelskyho hlediska mi to prijde dost zvlastni (nestiham, vydelavam, ale rozsirovat se mi nechce :)), ale asi to ma nejakou hlubsi podstatu. Oficialne to zduvodnuje tim, ze by nedokazal udrzet kavlitu..ale i to mi prijde zvlastni

Proc ti to prijde zvlastni? Ten clovek tu praci dela srdcem a stoji si za svejma vyrobkama a ja ho docela chapu, aby k sobe sehnal nekoho kdo to bude delat s takovou peci a peclivosti je sakra problem . Pravdou je ze kdyby vsichni delali tak kvalitni anteny jako on a ne ty pseudovsesmery klientsky bylo by ve vzduchu propustneji , ale zbytek na to hledi z toho jak rikas podnikatelskeho hlediska a jde jim hlavne a o prachy . Nekomu dela odbre kdyz vydela haldu prachu a pak je projebe s devkama nekomu zas dela dobre kdyz dokaze udelat neco poradnyho a za cim si stoji a co jini dokazou ocenit . Ja trebas delam wifinu protoze me to bavi a prachy sou pro me vedlejsi produkt me zabavy :)
Jeho anteny sou promysleny, reaguje na pozadavky a pripominky , zkus takhle pokecat nekde s jirousem , pripominyk sice hezky ale financne narocny min vydelame :wink: Nerikam ze to stourac udela za hezkej usmev ale diky maloseriovce je schopen delat upravy na pozadani , ano zaplatim si je , ale zaplatim je rad protoze to udela nekdo poctive a neflakne to frantovi na ponk kterej kouka kdy padne treti aby frcel do hosdpody protoze ta ho skutecne bavi ....
0 x

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 13 years ago

hapi píše:no, tak která duální anténa je tak levná a má u sebe kovovej box a má velkej límec? Ještě nikdo neukázal závislost mezi kvalitou vf části stabilitou spoje. Do teď jsme používaly jirousky a když má člověk dostatečnej signál a dobrou elektroniku, udělá ten samej spoj se stejnými parametry. Kromě toho že to neni tak dobře dílensky spracované a PSV nedosahuje ideálnějších hodnot to bude totožné. Na klienty ISPíci běžně používaji shitozní sady s vysokym PSV a ničemu to nevadí.

Prostě to kupujem kvůli všemu ostatnímu než jenom kvůli PSV.

Ty 23dB jsou roztomilí, maji super držák, velikost je ok, silnej kovovek box u toho.

S tim se da souhlasit, hlavne jsem byl u p,Stourace v dilne a fakt super a urcite pujdu do tech jeho novych 9GHz anten az p.Peterka dodela sady na RBckach.
0 x