Pri 2.4/g, signal -68dBi ping naprazdno 2-3ms, test 13/13Mbit, ping 30-35ms.
Jinak ten jeden packet, jak vzdycky vyleti...Dela to i me a co jsem cet, tak je to vlastnost (nechci psat vada)

sub_zero píše:Me na 2.4/b na 1.2 km, signal -62dBi nevytizena linka ping 1-2ms. Pri Bandwitch Testu 6.5/6.5Mbit ping 20-30ms.
Pri 2.4/g, signal -68dBi ping naprazdno 2-3ms, test 13/13Mbit, ping 30-35ms.
Jinak ten jeden packet, jak vzdycky vyleti...Dela to i me a co jsem cet, tak je to vlastnost (nechci psat vada)Atherosu. Ale je zvlastni, ze pokud mate na obouch stranach spoje stejne karty, tak by to delat uz nemelo. Alespon me to prestalo. Delalo to, kdyz jsem mel na jedny strane Dlink a na druhy CM9.
sub_zero píše:Ano. Mozne je vse... Ale me osobne ten jeden vetsi packet vadil, jelikoz pri hrani on-line her, se stavalo, ze ta hra zalagovala zrovna v tom packetu a pak jsem cekal treba 5 sec, nez se vse vrati do normalu. Zvlastni je, ze pokud je ta CM9/klient pripojena treba k 3Comu, tak jsem tenhle jeden packet vetsi nezaznamenal. Ale jak pisete, muze to byt cimkoli...
Leeonek píše:sub_zero píše:Ano. Mozne je vse... Ale me osobne ten jeden vetsi packet vadil, jelikoz pri hrani on-line her, se stavalo, ze ta hra zalagovala zrovna v tom packetu a pak jsem cekal treba 5 sec, nez se vse vrati do normalu. Zvlastni je, ze pokud je ta CM9/klient pripojena treba k 3Comu, tak jsem tenhle jeden packet vetsi nezaznamenal. Ale jak pisete, muze to byt cimkoli...
psalo se tu o jednom pingu z tisíce, do toho se netrefíš ani omylem když hraješpokud ano tak to není ani zdaleka jen jeden z tisíce. Zkus si nastavit nějaký menší rate na kartě, evidentně ti to skáče po rychlostech a neudrží se to na té co máš nastaneno (předpokládám že co to dá takže 54mbit)
pepulis píše:Chova se to podivne. Jako odezva vse super, ale ted zase jestli se to da rici hapruje rychlost, je tam po vetsinu doby stabilnich a nastavenych 24 Mbps, ale vsiml jsem si ze se to treba ted preplo na 6 Mbps, i kdyz byl signal -67. Tak to mi nekdo vysvetlete, co jeste vic chtit? Nebo proc se tak stalo. Mozna je to vlastnost, tim padem to prestavam resit, ale mozna je to necim jinym.
pepulis píše:Tak vse slape jak ma, ale vsiml jsem si ted, ze ma ping hodnotu po cca napr. 1000 pokusech v prumeru 0,8 ms a pak treba z niceho nic jeden vyleti na 150 ms. Tohle se mi delo i na 2,4, kdyz tam jeste byla. Kabely anteny pigtaily jsou uplne nove a myslim, ze rovnez dobre provede. Treba vcera se to nestavalo vubec. Signal je porad stejny.