❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Trendnet TEW-510, SparkLAN - WX-7800A, Tonze AW-6660

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
dejvass

Příspěvekod dejvass » 18 years ago

Takže sparklan funguje.. akorát to asi nějak nevychytává mikrotik...
protože když se připojím přes wifi u toho sparklana. tak je to ok přiřadí mi ipčko z MK jede internet pingám se všude, ale problém nastane když nastartuju LAN sparklan přestane přidělovat adresy z mikrotiku.
čili se na něho přes wifi nepřipojím... jedině pomůže když dám v MK interfaces wlan1 disable a znovu po chvilce enable...
tak znovu naskočí wifi..

mimochodem zkouším to z noasem , takže nevím jestli může být zároveň připojenej na LAN a zároveň přes to wifi..jestli to náhodou není ta chyba.. že jeden počál nemůže být současně na dvou připojeních...

jinak chtěl jsem zprovoznit wds, ale opravdu netuším jak se to v MK dělá...
0 x

dejvass

Příspěvekod dejvass » 18 years ago

Ok , takže to sekání toho MK bylo způsobeno tím noasem ,ale nicméně stejně mi nejede Lanko. ani nedostane ipčko a ani na statickém to taky neběží..
0 x

mates4T

Příspěvekod mates4T » 17 years ago

NET Z 5g NA 2,4g??????

ahoy!!!
mam TEW-510 pripojenou na providera na 5G... na LAN vystupu jde net bez problemu, ale za boha nejde pres 2,4g... (stacil by jen 1 pocitac)... spatne to prideluje IP adresy a kdyz to da nejakou "slusnou", tak se resetuje... v cem by mohl byt problem???

mam 5G na kient
a 2,4G na AP

predem diky za radu, m;)))) :mrgreen: :mrgreen:

(firmware mam ...25)
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

tyhle zarizeni pokud vim moc korektne nechodi v rezimu AP/cl takze to bude asi tim,ve wds je to v pohode.
0 x