❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Omnitik UPA

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
3com

Re: Omnitik UPA

Příspěvekod 3com » 10 years ago

SXT lite5 napájeno z Omnitiku. Zapojení: SXT - 1m FTP - Omnitik UPA - 60m FTP (kvalitni) - trafo orig 24V 2,5A

Omnitik jede ale SXT ne, port na Tiku jenom bliká a cvaká v něm. Když to zapojím na stole s 1m utp místo 60m tak to jede. Takže velká vzdálenost a už to neutáhne další MK??? Výměna orig trafa za UBNT poe 24V/1A a situace stejná... Položku long cable dle předchozích příspěvků nikde nevidím...
0 x

whef

Příspěvekod whef » 10 years ago

Jakou máš verzi ? já mám tedy jen omnitik na testy v síti, ale dělalo mi to to stejné po koupení asi půl roku to leželo ve skříni, potom jsem tam tal nový Ros a Fw a bylo to ok.

3com píše:SXT lite5 napájeno z Omnitiku. Zapojení: SXT - 1m FTP - Omnitik UPA - 60m FTP (kvalitni) - trafo orig 24V 2,5A

Omnitik jede ale SXT ne, port na Tiku jenom bliká a cvaká v něm. Když to zapojím na stole s 1m utp místo 60m tak to jede. Takže velká vzdálenost a už to neutáhne další MK??? Výměna orig trafa za UBNT poe 24V/1A a situace stejná... Položku long cable dle předchozích příspěvků nikde nevidím...
0 x

goblajz
antispam: Ano

Příspěvekod goblajz » 10 years ago

Prubni tohle:

Kód: Vybrat vše

/interface ethernet poe settings set ether1-poe-in-long-cable=yes

Jde to jen v terminálu.
0 x

3com

Příspěvekod 3com » 10 years ago

goblajz píše:Prubni tohle: