❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Kamerový systém - doporučení

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Kamerový systém - doporučení

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

To jste mě potěšili. Po NASu od Synology už nějakou dobu pokukuju ale stěmahle problemama asi začnu vybírat něco jinyho...
0 x
Bývalý ISP...

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 11 years ago

Nehazel bych flintu do zita.. 4 verze fungovala efesne.. precazet na 5 hned po uvedeni nebyl dobrej napad..
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ale předpokládám že 214j má v.5 v základu?
0 x
Bývalý ISP...

Ladik

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

A urcite Synology nezatracuj, neznam nic moc lepsiho, akorat to DSM 5.0 posrali.
V zakladu je to co do ni nainstalujes da se stahnout verze i starsi, horsi je ze kdyz na zacatku das hned tu z webu jsi v pasti pokud tedy uz 5.0 nebude vychytana.
Pokud vim tak zadna 214j neexistuje nejnizsi je 214se.
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jj upsal jsem se, myslel jsem 213j
0 x
Bývalý ISP...

Ladik

Pokud bude nove, tak neni problem DSM_DS214+_3827.pat coz je posledni verze 4.3
http://ukdl.synology.com/download/DSM/4.3/3827/
Ale nesmis byt v ten okamzik pripojeny na net, aby jsi omylem neodklikl instalaci automaticky to by se ti stahla samozrejme posledni, ale zadas stazeny soubor a je to.
0 x

Ladik

Mate nekdo NVR primo od Hikvisonu a funguje vam ke spokojenosti?
Potrebuju neco co umi to same jako treba Koukaam, ale ma vystup pro monitor kde to pojede plynule.
0 x

Ladik

Ahoj potrebuju radu, mam od HikVisionu IP rekorder, funguje paradne, ale nevim na jakem portu nasloucha pro spojeni s Android nebop iPhone aplikaci nevite nekdo?
0 x

Kolombo

Příspěvekod Kolombo » 11 years ago

Ladik píše:A urcite Synology nezatracuj, neznam nic moc lepsiho, akorat to DSM 5.0 posrali.
V zakladu je to co do ni nainstalujes da se stahnout verze i starsi

Presne tak, kdyz prijde novy Synology, tak je bez systemu, takze se tam muze klidne dat starsi 4.3 (v nasem pripade to byla DS2413+)
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

franko

Příspěvekod franko » 11 years ago

Muze sem nekdo hodit nejake poznatky a zkusenosti s Hikvision, jak jste se domlouvali, ze je spolecne nakoupite ? Shanim 2x dome kameru a chtel bych testnout prave DS-2CD2132-I/28
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 11 years ago

Tome synology je naprosto geniální zařízení, používám ho už několik let od verze DSM 2, doma i v práci. Doma to mám postavené na x86 a nikdy bych to už nevyměnil. Kdyžtak napiš na icq nebo fb.
0 x

Jouda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jouda » 11 years ago

Velký pozor !!!! Od 3.8. řádí virus Synlocker a je to fakt bezva ... pokud ještě někdo má na veřejné IP bez VPN tak honem záplatovat nebo odpojit
0 x

ef

Příspěvekod ef » 10 years ago

Chci se zeptat, jak je to s tou aktualizací na 5tku versus kamery už to opravili a šlape, nebo problém přetrvává?

Díky za reakce.
0 x

patrik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod patrik_ » 10 years ago

Zajímavá zkušenost s NVR Hikvision DS-7600 series.

Podle jeho provozovatele nebyl v defaultu, ale došlo k jeho hacku - útočil na facebook a dělal na síti opravdové divy, torrentí supernova je proti tomu jen slabým odvarem.
Dokázal 100% vytížit CPU páteřního routeru 8x Xeon@2GHz, a tím shodit provoz v celém segmentu sítě - nestíhalo to reagovat na další požadavky.
Ukázalo se, že nejsme zřejmě první, kdo na tento problém narazil. Pokud to dáváte na veřejný IP, doporučuju povolit jen porty 88, 554 a 8000 na TCP.
(teda pominu-li náše máslo na hlavě, kdy si technik "ulehčil" práci nasměrováním kompletního provozu z veřejky na NVR - na přípojce je jen NVR a internet jako takový tam nikdo nepoužívá, je to objekt bez lidí, jen kamerový dohled nad technologií, ale chybami se člověk učí :-) ).
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...

ITVostro

Příspěvekod ITVostro » 10 years ago

Ahoj,
našel jsem si tohle fórum abych nezakládal nové vlákno a poprosil bych Vás o radu.
Jedná se mi o zabezpečení vchodu a vstupní haly kamerovým systémem z doporučení značky hikvision(případně jiné varianty při doporučení)

1 vstupní místnost se zvonky(dveře-zvonky-dveře),která je čtvercového tvaru 280x280x260(v) zvonky jsou zhruba uprostřed proto by byla vhodná kamera s velkým záběrem předběžně jsem pokoukával pro tento vchod po kameře hikvision DS-2CD2532F-I/28
2 vstupní hala v které má být kamera která by zabírala vstup a její okolí, zde jsem pokoukával po hikvision DS-2CD2432-I/28(nebo po doporučení lépe nějaká alternativa se zabezpečením antivandal)
V obou případech se jedná o místnosti přes den bez osvětlení za šera s osvětlením, proto jsem se chtěl i zeptat, zda sou tyto kamery vůbec vhodné?

Jde mi hlavně o to aby i za neúplného osvětlení nedocházelo k šumu v obrazu a aby každá kamera měla dostatečný záběr postavy a obličeje.

Děkuji za vaše rady a návrhy
0 x