❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Insider
Kontaktovat uživatele:

Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

Příspěvekod Insider » 13 years ago

No v tom pripade to musis pochopit za 5 minut :-)
0 x

lukasw
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lukasw » 13 years ago

Insider píše:No v tom pripade to musis pochopit za 5 minut :-)

. . . . . googlování . . . .
0 x

mikyx

Příspěvekod mikyx » 13 years ago

Tak už jsem potkal jednu pbm10 i v Brně-modřicích na Brněnské ulici. A určitě to nebyla ta pětková anténa. Jsem zvědavej jak dlouho tam bude.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

No doufám, že to nemíří na moje sajty. Jinak bych byl nucen se zdokonalit ve střelbě z brokovnice. :shock:
0 x

mikyx

Příspěvekod mikyx » 13 years ago

Repkins píše:No doufám, že to nemíří na moje sajty. Jinak bych byl nucen se zdokonalit ve střelbě z brokovnice. :shock:

je to na pravé straně směrem od centra. Míří zpět směrem carefour. Možná jěště více doprava.
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 13 years ago

Já už sem to u nás ve městě taky viděl na konkurenčním vysílači. Že by nám to něco dělalo s vysílačema, to se říct nedá . . .
0 x

Repkins

mikyx píše:
Repkins píše:No doufám, že to nemíří na moje sajty. Jinak bych byl nucen se zdokonalit ve střelbě z brokovnice. :shock:

je to na pravé straně směrem od centra. Míří zpět směrem carefour. Možná jěště více doprava.

Tak to je v pohodě. Od carefuru je to k mýmu sajtu cca kilák. Ale přímo na cerfuru sedí nějakej trotl, kterej žhaví na plný gule a samozřejmě na frekvenci mýho 5G spoje do Maloměřic. Chytám ho silněji než když testuju spoj na stole. Předpokládám, že on mě taky ale je mu to evidentně fuk. Nedejbože aby se mu taky dostala PBM do pracek....
0 x

Repkins

kure05 píše:Já už sem to u nás ve městě taky viděl na konkurenčním vysílači. Že by nám to něco dělalo s vysílačema, to se říct nedá . . .

Mám docela obavu z jednoho místního bývalého CZFree nadšence, kterej se v roce 2010 rozhodl, že taky bude poskytovat internet, neb na tom nic není a je z toho žok peněz. Postavil si svůj UBNT AirGrid stožár 50m od mýho sajtu skoro uprostřed mýho páteřního spoje, naladil se na stejnou frekvenci jako mám na tom sajtu, začal mě smažit do antén a pak mě volal, proč vysílám na jeho frekvenci... Musel jsem mu taktně vysvětlit, že na té frekvenci jedu už 3 roky.. Tak sklapl a přeladil na jinou frekvenci, bohužel zrovna na tu, kterou taky už 3 roky používám..

Takže pokud si ten zgarb taky koupí, tak bude na vsi veselo... :evil:
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Pochybuju, že každý kupující z cílové skupiny PBM10 ví, co je to v 10GHz párový kanál :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

http://i4wifi.blog.cz/1208/overeno-falz ... -parametry

:lol: :lol: :lol: :lol:

takhle se to dělá. Na i4wifi prodají i svojí matku ale macechu ne :-D
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 13 years ago

Jediná správná a legální čínská krabice je ta, kterou přendali v i4 z jednoho auta do druhého :lol:
0 x

divizna

Příspěvekod divizna » 13 years ago

To už snad ani nemyslej vážně.

I4 už klesla vážně hluboko, ale to jim asi nestačí a potřebují se v tom hnoji doslova koupat. Trošku nechápu, že jim to za to stojí kvůli jednomu nepovedenému spoji.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

No a tim padem ej cely mereni na <> a pravnici na ctu nemusej nic resit ... jo takhle se v bananistanu vyjebava .... dlasi duvod proc na i4 nekoupit ani podlozku ... vyjebou se vsim :(
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

:lol: :lol: :lol: :lol: , no tak to je lečo.. Takhle se chová firma na úrovni, přesně jak jsem to psal v dubnu http://i4wifi.blog.cz/1204/pozor-na-imi ... #komentare

Takže Vážení, až na vás skočí ČTÚ, UBNT si nad váma umyje ruce, řekne něco o falzifikatech a sklapne kufry za svojí legálností výrobku.

Je to ale prekerka.. Vyrobek, který se distribuuje jenom do CR se objevi v CR od oficiálního dealera, ale u Sedláků už zabíjejí hřebíky do víka od rakve, že se jedná o falsum, to je tak ubohé, ale tak ubohé, až bych řekl že se v I4 museli pořádně posilnit, než vydali tenhle nesmysl.. Bylo by to snad první padělek, který dorazil dřív, než originál.. A pokud to nebylo od UBNT, tak je otazkou, kdo koho padělal, jestli náhodou UBNT nepadělá toho prvododavatele. :lol:
V tomhle státě je snad možné úplně všechno..

Až půjde na kost, tak UBNT hodí přes palubu i ty distributory, kteří prodali první UBNT PBM10 a udělá z nich rožeň pro své akcionáře s tím, že oni nejsou ti oškliví, oškliví jsou distributoři, ne my co vědomě pouštíme sračky a děláme šméčko. UBNT se nikdy s kvalitou nesralo a sekalo to jak baťa svičky hlava nehlava. První serie M byly uplně stejný sračky jako jsou první PBM10. Když jsem je na to na foru upozornil, smazali mi účet..

Stejně jako to udělali S X-Conceptem, který jim dělal 15 procent obratu.. Jakmile jim nešel do karet hodili ho přes zábradlí. Stejně jako mažou nepohodlné profily, stejně jako vyjebávaj dnes a denně s tunou slušných lidí..
Kdo chce kam..
0 x