❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti 24 GHz
Re: Ubiquiti 24 GHz
no jo ale když nám se nic takového neděje.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Hatatitla píše:Mal som jeden spoj mesiac zapožičaný (minulý týždeň sme ho zvesili) . Na 700 m traffic podla cacti max 30 Mbit denný packet loos 2% , dával som ktomu prístup supportu od UBNT. Spoj skontrolovali s tým že podľa nich je všetko v poriadku a ten packet loos nieje až taký veľký, že by sa to nedalo používať .
To si delaj prdel???? tohel mi rict tak jim to narazim kolem krku

Naposledy upravil(a) ppp76 dne 24 Apr 2013 11:53, celkem upraveno 1 x.
0 x
ppp76 píše:Hatatitla píše:Mal som jeden spoj mesiac zapožičaný (minulý týždeň sme ho zvesili) . Na 700 m traffic podla cacti max 30 Mbit denný packet loos 2% , dával som ktomu prístup supportu od UBNT. Spoj skontrolovali s tým že podľa nich je všetko v poriadku a ten packet loos nieje až taký veľký, že by sa to nedalo používať .
To si delaj prdel???? tohel mi rict tak jim narazim kolem krkuopravdu se projevili profici
A bylo to určitě na rádiu? Klidně to mohl dělat i kabel, konektor nebo vadné POE
0 x
hatatitla mas to nekde od nich naspany o tej ztratovosti? ja ze bych si to vytisknul a zaramoval abych vedel cemu se vyhejbat 

0 x
tak všichni víme že ubnt stojí za houby vo tom žádná 
ale jak píše honzam, je tam tolik věcí kolem co se mohlo posrat. Však vidíš můj smokeping ne? je čistej.

ale jak píše honzam, je tam tolik věcí kolem co se mohlo posrat. Však vidíš můj smokeping ne? je čistej.
0 x
Hapi tam je hlavni problem v tom ze pokud prohlasily ze dve procent ztrata je prece v pohode tak to neco rika o jejich pristupu
A to me desi ! pokud by mi to rekli i nejaky nanostation tak me to zamrzi ale vem to cert ale u spoje kterej so hodlam hodit jako echtovni pater nebo privod mi jde z takoveho prohlaseni mraz po zadech
ja si ho teda nenasazuju nastesti 

0 x
jo ale co naděláš? mě to předchozí dodavatel konektu řekl úplně stejně... "sem tam se ping ztratí, to je normální". Dial přišel s tim že testoval 4 hodiny z popu do prahy měřákem a nevypadnul ani jeden. Přístup a přístup no.
Na druhou stranu, když to srovnám se siklu tak... víš co
to je ještě horší a lidi to taky používaji.
Na druhou stranu, když to srovnám se siklu tak... víš co

0 x
hapi píše:jo ale co naděláš? mě to předchozí dodavatel konektu řekl úplně stejně... "sem tam se ping ztratí, to je normální". Dial přišel s tim že testoval 4 hodiny z popu do prahy měřákem a nevypadnul ani jeden. Přístup a přístup no.
Na druhou stranu, když to srovnám se siklu tak... víš coto je ještě horší a lidi to taky používaji.
Tak siklu nepouzivam takze ztraty neresim

0 x
David2006 píše:Njn, ale ty klesajici prodeje uz trebas strasny jsou:)).
Jasne vypovida to o tom kolik siti ma trosku profi pristup a kdo ma k tomu hoby pristup

0 x
Hobby.. to je to spravne slovo. To si musim zapamatovat 

0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
kdo se bojí nesmí do wireless.
Ale co si budeme povídat, většina lidí jede páteře na 5GHz a žijou.

0 x
hapi píše:kdo se bojí nesmí do wireless.![]()
Ale pokud dobre chapu ty si to chces dat jako hlavni privod

0 x
jop
ale tak někteří to tak mají ne? 5GHz na pop. Do nedávna to měl třeba i okoun a můžu jmenovat další.
ale tak někteří to tak mají ne? 5GHz na pop. Do nedávna to měl třeba i okoun a můžu jmenovat další.
0 x