❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Tišnov - Brno Venkov, ono tam na heslo drzi snad kazda vetsi konzole a ver ze jich na tom komine je fakt hodne...ti trotli to tak zfusovali snad vsude 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
a kdyz to spadne, tak ne daleko, hned skoro pod tim sou 2 "balkonky" VoDaFone a O2 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
fakt nechapu, ze to nejaky vitr uz nesfuknul
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
to je tak, jak kdyz chces aby to drzelo, tak to nedrzi... A kdyz si myslis ze to nemuze nikdy drzet, tak to drzi jak urvane

0 x
Jan Ptáček
jestli tam je zavitova tyč na chemické kotvě a 2 matky proti sobe tak proč by to nedrželo asi se jim to blbě měřilo z toho žebříku
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
nechapu jaky je problem udelat proste na takovehle mista drzaky namiru ... fakt nechapu
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
pcwifi píše:Tišnov - Brno Venkov, ono tam na heslo drzi snad kazda vetsi konzole a ver ze jich na tom komine je fakt hodne...ti trotli to tak zfusovali snad vsude
Není to u Koralu jak se jezdí na technickou? Mám dojem že tam jeden takto vtipně oblepený komín je, často jezdím kolem.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Viktor Novotný píše:nechapu jaky je problem udelat proste na takovehle mista drzaky namiru ... fakt nechapu
Jak by to teda mělo vypadat správně?
0 x
je to Koral komin 

0 x
Dlouho jsem Váhal jestli to sem dám, ale i toto je instalace na POPu našeho dodavatele konektivity 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
No co no, přišli na to, že to je rozbité, opravili a až se tam někdy pojede, tak se to vymění 
Jednotka dočasnosti = 1 furt

Jednotka dočasnosti = 1 furt
0 x