jen si dovolim se zastat Jardy, kdyby jsi Davide vazne mel tyto znalosti, tak nemuzes byt nikdy z PBM10 nadseny ...
Viktor Novotný píše:no pokud ti dosly ... to mas tezke ..
ja jsem soudny a pockam na mereni a podle vysledku se pak budu dale bavit
Viktor Novotný píše:prisel jsem domu, ctu si davidovi prispevky a rikam si sakra, mam pouzit nejake to moderovani a nebo se na to vykaslat, kdyz tohle cele vlakno je protkano blabolem ... no nevim asi radsi pujdu spat
jen si dovolim se zastat Jardy, kdyby jsi Davide vazne mel tyto znalosti, tak nemuzes byt nikdy z PBM10 nadseny ...
David2006 píše:Insider píše:Viktorovi to rozhodne nezavidim. Jako moderator musi cist vsechny prispevky a je to obcas tezke.. Ja jsem radeji uz flintu do zita hodil a pokud zrovna nejakou chybou nejsem prihlaseny tak jsem tomu docela usetren systemem ignorelistu.![]()
Pana Ponizila znam a jsem si vedom, ze to tak mysli na rovinu.
Co dodat, když mě tak výborně znáte pane Peterka![]()
![]()
![]()
.
lukasw píše:metodika mereni by mne take zajimala, mela by byt u kazdeho mereni, aby bylo mozno mereni opakovat, pripadne alespon s odkazem. takze pokud nekdo mate, poprosim velice o preposlani, klidne na mail nebo pm.
Nebude potíž už vlastní metoda měření? Pokud to chápu správně z fotek, tak to nemá žádný výstupní konektor a už vůbec ne nějak definovaný, takže něco průkazně změřit může být dosti oříšek? Nehledě tedy na to, co stejně říkáš, že to bude stejně k prdu.