❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
-
ted řeším s jedním klientem, že když má obraz v SD (je na wifině) tak mu samsung TV ukazuje ten obraz jenom v takovém malím okně uprostřed TV a když to přepne na HD, tak mu to jede full screen... je nějaké řešení jak jet SD full screen ? prý to tam nikde nijak nenašel..
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
-
Je to někde v Tools v nastavení obrazu, dokonce několik možností 16/9, zvětšený obraz1, zvětšený obraz2 (zoom), originál apod. V manuálu to najde.
0 x
rouchi píše:ted řeším s jedním klientem, že když má obraz v SD (je na wifině) tak mu samsung TV ukazuje ten obraz jenom v takovém malím okně uprostřed TV a když to přepne na HD, tak mu to jede full screen... je nějaké řešení jak jet SD full screen ? prý to tam nikde nijak nenašel..
jakou ma verzi aplikace a model televize? o tehle chybe sem jeste neslysel, ale predposledni verye mi delala to, že po kliknuti na EPG se uz program nezvetšil .. ale v posledni verzi je to opraveno ...
0 x
-
Občas tady někteří z Vás píší o přechodu na Kuki. Služba není tak skvělá jak se jeví. Popisované problémy zde jsou podobné i u Kuki. Co je však daleko horší je přístup obchodu. Není problém, že zálohovou fakturu páčíte z obchodníka klidně přes měsíc. Přijedete si pro set top boxy a nejsou připravené. Služba v podstatě funguje systémem plať a neotravuj v momentu kdy potřebujete řešit cokoliv obchodník nezvedá telefony a když jej zvedne tak Vám řekne nejsem v kanceláři ozvu se Vám. Nikdo už nikdy nezavolá. Slevy při poruše u klienta na to rovnou zapomeňte. Chybou u Kuki se stalo, že klientovy nefungovalo HBO GO po cca 3 týdnech byl problém vyřešen. Klient samozřejmě dostal slevu, ale jen na HBO GO. To, že se dala sleva na celou službu, protože 3 týdny řešit hesla do HBO GO bylo na klienta dlouho je Kuki jedno a nedostanete nic. Prostě Váš problém. Propojení s CF control jsme řešili několik měsíců, ochota to zavést je nulová. Dostanete 10 řádkový popis který nic neřeší a nashle. Propojení na přímo u ČDT byl pro Kuki problém který dodnes nedořešili a přehazují jej na ČDT. Na ČDT se zjistilo, že dodnes neexistuje žádný požadavek na propojení, ale opakovaně je nám otloukáno o hlavu, že problémy s obrazem jsou tím, že jdeme přes internetové připojení a ne přímým propojem. Když namítneme proč jej nerealizovali okamžité ticho po pěšině. Po technické stránce dodnes máme dojem, že to Kuki poněkud rychlostně nestíhá. V trase dle IP u nich jsou odezvy nebo rovnou lagy. Proto ty výpadky, ale můžeme si za to my, že to připojujeme přes Internet. Správcovské rozhraní dost hrůza, rozhodně nepřehledné, některé funkce zbytečné, dost nedotažené. Jako příklad naklikáte klientovy s Kuki menší programy přes dealerovo rozhraní. Když dáte odeslat systém Vám po 1 programu začne vyhazovat hlášku, že program není v nabídce takže si programy po 1 zase odmažete. Důvod je, že nejsou v nabídce pro kuki menší, ale pro Kuki větší. Marže se postupně haléř po haléři korunu po koruně snižují. Důvod: zvedají se vstupy zvedá se to či ono. Předevčírem technik opět vyrazil v Praze pro set top boxy. Před nejméně 14 ti dny obchodník píše, že jsou připravené. Technik přijel a ejhle v partnerské firmě mu řekli pardon obchoďák nic neposlal tedy email a nic tu nemáte. Taková situace se stala ne jednou. Obvoláváte jejich call centra ano info předáme ozvou se Vám. Do ted se nikdo neozval a nezavolal. Začnete obvolávat kontakty ze smlouvy a dozvíte se, že lidé napsaní v smlouvě již nedělají to co dělali, že by Vám někdo napsal s kým máte nově komunikovat to ani náhodou. Včera se tedy volalo co to jako má být, že to není poprvé co není nic připraveného. Na místo omluvy veodoucí obchodu sdělil, že: Mám pro Vás řešení na všechny problémy zítra Vám pošleme výpověď. Tedy jak píši na začátku Kuki zajímá jediné natahat co nejvíce klientů a milí ISPíku pak plať a neotravuj jinak tě vykopnem. Jedinou výhodou je nebalíčkový výběr programů a relativně příznivá cena, ale to je tak vše.
2 x
Mám dotaz všech zúčastněných, služba NP+.
Je to pouze přehrávání kanálu Primy a Novy všude + 7 dní zpětně ale neobsahuje samotný programy. Tzn. aktivovat k balíčku START a dalším balíčkům?
Nebo je to samostatná služby s těmi 9 programy a jejich přehrávání všude i zpětně?
Aktivovat na testovacím účtě se mi moc nechce abych to vyzkoušel vzhledem k tomu, že by to hned naskočilo na fakturaci.
Je to pouze přehrávání kanálu Primy a Novy všude + 7 dní zpětně ale neobsahuje samotný programy. Tzn. aktivovat k balíčku START a dalším balíčkům?
Nebo je to samostatná služby s těmi 9 programy a jejich přehrávání všude i zpětně?
Aktivovat na testovacím účtě se mi moc nechce abych to vyzkoušel vzhledem k tomu, že by to hned naskočilo na fakturaci.
0 x
Striker píše:Mám dotaz všech zúčastněných, služba NP+.
Pokud vim, tak to otestovat muzes. SledovaniTV fakturuje po dnech, nebo mozna i po hodinach. Takze kdyz si to aktivujes a napriklad za 30 minut deaktivujes tak a fakture s nejvetsi pravdepodobnosti nebudes mit nic, nebo korunovou zalezitost.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
tak už velmi brzo pouští tu h265, tak super že na Vánoce už to bude 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
co to přinese ?
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
Menší zátěž streamu na rychlost. Podle toho co psali tak:
SD kvalita: 1,2 Mbit/s (původní 1,5 Mbit/s)
HD kvalita: 3 Mbit/s (původní 4,5 Mbit/s)
Jsem zvědavej
SD kvalita: 1,2 Mbit/s (původní 1,5 Mbit/s)
HD kvalita: 3 Mbit/s (původní 4,5 Mbit/s)
Jsem zvědavej

0 x
tak to je supr... hlavně u toho HD to bude fakt myslím znát...
0 x
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
- midnight_man
nemate problem ze vam HD kanal seka po veceroch? Vypadava ping na ich niektore servery...TV posekava, mrzne..
V takomto stave sa to moc neda ponukat zakaznikom si myslim, ked to bude kazdy vecer posekavat....ubiju nas tými STBčkami.
V takomto stave sa to moc neda ponukat zakaznikom si myslim, ked to bude kazdy vecer posekavat....ubiju nas tými STBčkami.
0 x
Orel005 píše:Striker píše:Mám dotaz všech zúčastněných, služba NP+.
Pokud vim, tak to otestovat muzes. SledovaniTV fakturuje po dnech, nebo mozna i po hodinach. Takze kdyz si to aktivujes a napriklad za 30 minut deaktivujes tak a fakture s nejvetsi pravdepodobnosti nebudes mit nic, nebo korunovou zalezitost.
NP+?
Kde na to chodite ja mam moznost klientum aktivovat pouze P+
Ja chci taky novu.... Teda ja ne, klienti.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
Cheprer píše:NP+?
Kde na to chodite ja mam moznost klientum aktivovat pouze P+
Ja chci taky novu.... Teda ja ne, klienti.
Kontaktuj sledovanitv že chceš novou nabídku. Nám to posílali to už je tak půl roku ale trvalo než jsem to aktivovali.
0 x