❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

IP kamery Airlive a ADSL linka

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
svestka
antispam: Ano

Re: IP kamery Airlive a ADSL linka

Příspěvekod svestka » 12 years ago

Lenicka1313 píše:Je potřeba se pořádně poohlédnout, já jsem si nakonec vybrala tuto kameru a jsem velice ráda, že jsem se rozhodla právě pro ni. http://www.kabelmanie.cz/ip-wifi-kamery_d536.html Vřele doporučuji.

no popravdě, v této cenové relaci to prostě musí být šmejd se všemi neduhy ... nic proti. do něčeho takového už nikdy nejdu, minule jsem si natloukl dost
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

telleke

Příspěvekod telleke » 12 years ago

Lenicka1313 je pouze spam, který se objevuje na 90% inet fór, kde vždycky odkazuje na zboží se kterým je spokojená...
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 12 years ago

Podelim se o zkusenosti:
Situace :
Sit prodejen v cele CR, v kazde prodejne dve kamery. Centralni pristup, internet pouze VDSL 20/2mbps.

Reseni :
Zoneminder v nasi serverovne, optika do nixu, tam nekde propojeni na vdsl poskytovatele, v nasem pripade GTS.
Kamery model Axis M1013, nakup 3300 bez DPH, pridana microSD karta 8GB.
Kamera je predem prekonfigurovana, aby si otevrela VPN k nam na server (blbu vzdorne proti zmene ip adresy ISP/NATu, odpada konfigurace portforwardu apod.)
Stream jede trvale cca 5 snimku za vterinu, je mozen i nastaqvit trigger , a Axis pak odesle jen alaram zaznam. Tedy neni vytizeny trvale uplink z prodejny.
Pro pripad vypadku internetu funguje take lokalni zaznam na SD disk na kamere a po obnoveni internetu si ZM zaznam pomoci FTP prenosu odnese k sobe na uloziste.
Uzivatel si pousti zaznam ze serveru Zoneminder a diva se do prodejen sprostredkovanym streamem opet pres Zoneminder.

Velka vyhoda je, ze kamerru muzu kdykoliv sbalit, odvezt na druhy konec republiky do jine site k jinemu ISP , dokonce i na druhy konec sveta a kamera se opet pripoji k Zoneminderu u nas v serverovne, neni nutna zadna konfigurace.

telleke píše:Lenicka1313 je pouze spam, který se objevuje na 90% inet fór, kde vždycky odkazuje na zboží se kterým je spokojená...
Naposledy upravil(a) zubodravec dne 07 May 2013 10:44, celkem upraveno 1 x.
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

zubodravec: Díky za tip na řešení situace, kterou taky teď budu řešit. Konečně nějaký hodnotný příspěvek. Kéž by takových na fóru bylo více.
0 x