❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

GPON Huawei

Výstavba optických sítí, pokládky a průvěsy kabelů, administrativa.
miract
Kontaktovat uživatele:

Re: GPON Huawei

Příspěvekod miract » 13 years ago

Mohl bys prosim zalozit v FFTx nove vlakno a tam napsal nejake blizsi informace? Dekuji.
0 x

Jardax
antispam: Ano

Příspěvekod Jardax » 13 years ago

josefp píše:Zdravim,

jedna se skutecne o GEPON ne GPON, to jsem se prehledl, omlouvam se :). Kazdopadne GPON dela jen Huawei , opet se jedna o uzavrenou technologii a dalsimy naklady na SW atp. Rad poslu vice informaci k GEPONu, odpovim na dotazy, jsem s nim nadmiru spokojen jak do funkcnosti tak propustnosti, pokud ma nekdo zajem.

/Josef P.

Vyborne, GEPON je mi systemove blizsi nez GPON. Prosil bych nejake podrobnejsi info, je-li mozno.
Diky.

Btw - nove vlakno na tema GEPON bych take privital :)
0 x

neznalek

Příspěvekod neznalek » 13 years ago

split 1:128 ?

to je docela dobrej výsměch :-)

hádam že jedinej kdo na to vaří je edera :-)
já vlastně zapoměl, edera kdysy hlásala že lepení je lepší než svar takže split 1:128 bude mít určitě podle nich větší propustnos nez ptp spoj :-)
0 x

motogpon

Příspěvekod motogpon » 13 years ago

neznalek píše:split 1:128 ?

to je docela dobrej výsměch :-)

hádam že jedinej kdo na to vaří je edera :-)
já vlastně zapoměl, edera kdysy hlásala že lepení je lepší než svar takže split 1:128 bude mít určitě podle nich větší propustnos nez ptp spoj :-)

Vážený pane "neználku" neznám Vaši pozici a Vaše zkušenosti, nicméně podle příspěvků které sem dáváte máte očividně s naší společností osobní problém, proto bych Vás poprosil aby jste sem psal skutečně konstruktivní odpovědi a ne nesmysly. Reaguji na Váš topic poprvé a naposledy, toto forum není určeno k nějakým nesmyslným hádkám.

Mimochodem co se týče splitu 1:128 a používání fiberlocků bych dodal asi toto : Věřím že mi dáte zapravdu že 12000 optický zásuvek nám dává jisté právo něco tvrdit. Informace které předáváme svým spokojeným zákazníkům nebo např. na fórech (FTTx) vycházejí z našich dlouholetých zkušeností z výstavby FTTx a velice rádi vysvětlíme i Vám problematiku a konkrétní situace kde používáme výše zmiňované postupy/komponenty, aby nedocházelo k podobným nesmyslným výrokům.

Proto Vás slušně žádám pokud nebudete mít na srdci něco co má myšlenku, nepřispívejte do tohoto tématu. Díky
0 x

motogpon

Zdravím všechny,

pro ty kteří se skutečně o to jak EDERA staví optiku a o technologii GPON zajímají a neměli tu možnost být na letošních konferencích, nebo se pobavit přímo s námi přikládám prezentaci která o daném tématu hovoří.

http://www.ulozto.cz/10255635/gpon-svet ... ii-rp-ppsx
0 x

motogpon

Po delším čase se opět hlásím s novinkami, tentokrát konkrétně s promo akcí:

Do konce roku 2011 bude při objednávce technologie zcela zdarma služba Next business day v trvání 36 měsíců. Služba se týká kompletního chasess, v jakékoli konfiguraci.
(Za standardních podmínek je tato služba zpoplatněna 7% ročně z ceny chasses.) Dále v rámci podpory prodeje, při objednání technologie GPON Huawei od nás zákazník obdrží komunikátor Ideos X5.
0 x