❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Pozvánka na konferenci - Kam kráčí bezdrátové sítě 2010

Informace o pořádaných akcích a setkáních uživatelů.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozvánka na konferenci - Kam kráčí bezdrátové sítě 2010

Příspěvekod Viktor Novotný » 15 years ago

to lukas vidis to ... ja tam byl :) a bylo to prima, nicmene ten druhy den bylo spis reklamni vystoupeni Sitelu ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

RaMa

Příspěvekod RaMa » 15 years ago

Rozsekany to neni, ale druhy den tam je. Musis dojet az uplne na konec prvniho dne a ono te to prehodi na den druhy.

lukas píše:Ja jsem tam nakonec nebyl a silene me to se_e. Koukal jsem pres net a vcera jsem si prosel neco ze zaznamu. Bohuzel tam neni ten druhy den a neni to rozsekany na jednotlivy prednasky, coz je veeeelka skoda, snad bude casem doplneno. Opravdu nechapu, na co tam lezl treba p.Krug, stejne jako minuly rok jeho prednaska stala za prd, to je vyhozeny cas, ve kterem bych si mnohem radsi poslechl nejakou dalsi prednasku p.Siguta, on a Petr Poboril, na ty dva jsem se tesil nejvic... Trochu skoda, ze tam nemluvil i o jinych variantach, jak tu televizi delat, vic o technice, na to ale asi byl prostor v zakulisi a ja jsem vul, ze jsem se vcas neregnul :( Kazdopadne dobra akce, rozhodne dobra.
0 x

lukas

Příspěvekod lukas » 15 years ago

Ajo, mas pravdu, dik. Stejne je to ale na prd, pockam, az to bude rozsekany, jestli bude teda...
0 x
Lukas Kristek

pepulis

Příspěvekod pepulis » 15 years ago

hapi píše:sledoval jsem tu komedii pres net. Hruza. Po obede si dahi jeste 30 minutovou pauzu atd.

Ja myslel ze tam lidi jezdeji kvuli konferenci a ne kvuli vyblbnuti potom.

Canopi: kdyz si vemu rekamni datasheet, tak se tam dozvim to sami.

IPTV: no, kdyby rek rovnou ze je to na nic tak si usetril praci. Keci typu ze musi mit sepsany smlouvy s televizemi je prece kravina. Jsou i jiny cesty.

rok od roku to stoji za houby vic a vic.

Co se týká organizace, ta byla bezproblémová. Co se ale týká některých přednášek - je to jak píšeš, v některých případech šlo v podstatě jen o takové čtení toho, co se povaluje po webu, v manuálech apod.
0 x