❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Spatné načítáni stránek

Návody a problémy s konfigurací.
Ajfel

Re: Spatné načítáni stránek

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

hapi píše:skoušel někdo z vás updatnou bios? Na ten lidi vždy zapomenou ale je to důležitý. Mám tu jednu z prvních RB333 se starou verzí 3.10 a jela něco přes rok jako páteřní překlápěcí bridge pro 40Mbit linku do netu bez sebemenšího zaváhání.

No ten ja prave updatuju, mozna proto nemam s 333 problem.
0 x

Hallo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hallo » 15 years ago

Já ho updatoval taky vždy podle aktuálních a nepomohl mě bios,ale V 3.25 a výš (btw předtím jsem o tom nevěděl protože jsem používal jen ETH 1 a wifi a jelo to tam rok bez problému) to kousání začlo dělat až jsem použil eth 2 a 3 pro lan a začal týct trafic mezi samotnýma eth.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

nam to zas jakztakz chodilo na rth2 1 a 3 byly nepouzitelny to bylo nekde na 3.10 kdyz se to pak povysilo na 3.27 tak vse ok. (rb433 kontra alix 2C2)
ps: kdyz to jelo na 3.10, bylo to bez vetsiho pl ale propustnost jen do 10mbit spis jen 5-6 takze se na to hned neprislo, slinkovano na 100FD be problemu, po navyseni BTest 97 Mbit jako nic predtim do 10.
0 x

Hallo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hallo » 15 years ago

Stejně je mazec,že tak zásadní chybu jako je komunikace mezi eth opravily soudruzi až cca rok po vypuštění toho typu RB do prodeje.každopádně jak říkáš cca 3.27 a výš OK (používám 3.28,u tý mám lepší signály na bezdrátu než na 3.30) a pod zas blbnou ty ETH.V4 sem tam neměl potřebu dávat.Každopádně je možné že v prvních seriich ty problémy nebyly pač tam nejspíš byly jiný revize eth čipů.
0 x