❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 4.4

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
Stanislav Hrncir

Re: Verze 4.4

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 15 years ago

RAket píše:
haklina píše:Zkousel sem ten spektrak v dude 3.5 jak na win xp, tak win 7 na verzi 4.3 i 4.4 a pořád akorát nabíhá kolonka memory usage ale skutek utek, je tam někde nějaký fígl ?

Pokud se nemýlím, tak fígl je v tom, že scanovat spektrum se dá jen s kartama s novým chipsetem. Tzn. s R52N.

Aaaano, nemusi to byt R52N ale i jine s podobnym chipsetem od compexu a spol.. prakticky vsechno co vrazite do rb a bude detekovano jako 11N karta
0 x

haklina

Příspěvekod haklina » 15 years ago

jasný v tom problém nebyl. pres terminal to normalně funguje. Jen se mi víc líbilo to graficky znazornení. Sem tam měl porad cerny okno. Ale po 4 hodinovým bádání už to facha...
0 x

jura
antispam: Ano

Příspěvekod jura » 15 years ago

Poprosim o pomoc nemuzu dostat dude do mikrotik RB433 verze 4.4 skousel jsem 3.4 pak se objevila 3.5 ale soubor dude-3.5-mipsbe.npk nejde dostat do mikrotika dekuji za pomoc nebo asponj nasmerovani co delam špatne( jde u nekogo na verze 4,4)
0 x

Bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bohus » 15 years ago

Nazdarek. Jen male info... Makaj ty N karticky v modu A a Nstreme uz stabilne? Vim ze jeste u minule verze tam byl problem. Chtel bych to nasadit na jeden celkem zaruseny sektor. Diky za info
0 x

Stanislav Hrncir

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 15 years ago

Bohus píše:Nazdarek. Jen male info... Makaj ty N karticky v modu A a Nstreme uz stabilne? Vim ze jeste u minule verze tam byl problem. Chtel bych to nasadit na jeden celkem zaruseny sektor. Diky za info

globalne 4.x a nstreme moc nejde dohromady.. i kdyz nepoiram ze to nekomu nemuze fungovat.. ale do ostreho provozu bych si to netrouf nasadit
0 x

Bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bohus » 15 years ago

Ok dekuji za informaci to jsem potreboval vedet
0 x

level

Příspěvekod level » 15 years ago

jura píše:Poprosim o pomoc nemuzu dostat dude do mikrotik RB433 verze 4.4 skousel jsem 3.4 pak se objevila 3.5 ale soubor dude-3.5-mipsbe.npk nejde dostat do mikrotika dekuji za pomoc nebo asponj nasmerovani co delam špatne( jde u nekogo na verze 4,4)

to jsou napady cpat to na 433 (malo pameti) relativne jakš-takš to funguje na 450G
ale stejne nejidealnejsi je x86+HDD
0 x

baz

Příspěvekod baz » 15 years ago

Stanislav Hrncir píše:
Bohus píše:Nazdarek. Jen male info... Makaj ty N karticky v modu A a Nstreme uz stabilne? Vim ze jeste u minule verze tam byl problem. Chtel bych to nasadit na jeden celkem zaruseny sektor. Diky za info

globalne 4.x a nstreme moc nejde dohromady.. i kdyz nepoiram ze to nekomu nemuze fungovat.. ale do ostreho provozu bych si to netrouf nasadit

nstreme dual mam nasazeno na verzi 4.3 bez problemu, nejdelsi spoj 8km. v ostrem provozu samozrejme. takze mne to funguje :)
0 x