❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

zase ten Tetín na berounsku

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
trelowney
antispam: Ano

Re: zase ten Tetín na berounsku

Příspěvekod trelowney » 7 years ago

okoun píše:nevim, já prostě tuto zprávu beru jako těžkou fakenews od ČT je fakt v tuto chvíli fuk jeslti to je optika či rádio, ono v takovém prdákově kde nic člověk nechytí jede suprově i ten bezdrát nebránil bych se tomu, ale každý podnikatel má samozřejmě své možnosti, pokud tedy zamčeli fakt že pan starosta si představuje internet za 50 Kč celý rok a ne jen první 3 měsíce tak asi poptává internet od ufouna z marsu :)

Fakenews to pravděpodobně bude, protože zrovna minulý víkend jsem v Tetíne byl se podívat na vyhlídku na celou Berounku a Beroun a světe div se, zrovna po cestě od zámku ke kostelu jsem AP potkal dvě. Jedno je dokonce na zámku a to musí pokrývat celkem značnou část Tetína, vzhledem k tomu, že je to na kopci. :rolling_eyes: Nevím, čí to bylo, loga tam nebyly (profi rádio ale taky ne).
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 7 years ago

Po masáži od O2, CETINu atd, je většina hlav pomazaných na pozicích starosta, radní, zastupitel, uklízečka atd. toho názoru, že internet jedině po optice a drátu. Co na tom, že vedle pomalého DSLka je ve vesnici perfektně fungující WIFI, prostě je tam pomalý internet protože rádio a wifi není vlastně internet, je to určitě nekvalitní a špatné. Oni to přeci musí vědět nejlépe, oni ví vše. Čest vyjímkám. Bohužel někteří matláci jejich domněnky jen potvrzují, protože dokážou zmršit vše na co sáhnou.
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 7 years ago

asi by to chtělo aby se čas od času také ukázal nějaký místní isp co staví někde sítě, tohle opravdu dost nevyvážené zpravodajství...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...