❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

chytré semafory praha

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
aliney

Re: chytré semafory praha

Příspěvekod aliney » 9 years ago

Gemb píše:Preco by nie? Staci predsa SW s hociakeho americkeho filmu/serialu :lol: :lol: :lol:

Obrázek
2 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

cerva

Příspěvekod cerva » 9 years ago

Celé by to měl být projekt na sledování a později i řízení dopravy. Vypadá to na kameru pro každý směr cesty + spojení někam k serveru. Spojení k serveru zajišťuje mikrovlna + optika, takže všechny spoje by měly mířit k nejbližšímu vývodu optiky (na fotce není vidět, je to taková větší budka s nálepkou EU hned u sloupu). Spoj přes cestu je údajně nějaká 17 GHz jednotka, náklady na ni kolem 70 kKč a instaluje se prý proto, protože cesta není podkopaná a vývod optiky je jen na jedné straně.
Přílohy
DSC_1128.jpg
DSC_1126.jpg
DSC_1122.jpg
0 x

svestka
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 9 years ago

Vždyť ty lampy musí mít kmitání jak sviňa, to tam fakt dali pojítka na 80g?
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

pelag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pelag » 9 years ago

co jsme potkal já tak to je vše na pár desítek metru a někde je i optika

nechápu proč chtějí sledovat Uhříněves, ta je zacpaná od 7 do 21 tam není co sledovat :-)
0 x
Lukáš Sajdl
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“

aliney

Příspěvekod aliney » 9 years ago

no prave... mas cas si prohlizet RZ, xychty ridicu, dalkove merit hloubku dezenu nebo pritomnost alkoholu v kabine vozu... na co si jen vzpomenes :-)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

okoun

Příspěvekod okoun » 9 years ago

mě by jen zajímalo jak mají pořešené ty druhé strany spojů? pronájmy? VB? Když z jeedné křišovatky jdou až 4 spoje do různých směrů, no potěš...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 9 years ago

Projekt za stovky milonu a nikde o tom ani carka ? To si toho ani blba mafra nevsimla ?
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

divizna

Příspěvekod divizna » 9 years ago

Mafra si uz nevsima ani veci za miliardy, od doby co ji vlastni nas velky STBak.

Tohle je pod jejich rozlisovaci schopnost.
0 x

Filipová Ludmila

Příspěvekod Filipová Ludmila » 8 years ago

Tak já vám to prozradím trochu jsme pátrali z zvědavosti. Jde o projekt který má za cíl zlepšit průjezdnost Prahou. Křižovatky si vyměnují informace mezi sebou přes centrální servr a hlavně učí se s získaných informací. Tedy kolony a další. A světe div se opravdu to funguje. Podívám-li se na GPSky služebních aut na stejné trase před půl rokem a nyní tak v některých trasách je vidět nejen lepší čas, ale i lepší průměrnou rychlost. Technici sami říkají, že mají i dojem, že určitými místy se opravdu projíždí lépe a rychleji. Hezký večer LF

PS Jinak lepší perly lze vidět mimo Prahu kde jsem potkala uprostřed vesnice na lampě na návsi Raye. Tak jsem zastavila a nestačila se divit. Předsunutý DSLAM napojený na rádio na lampě :).
0 x