❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Sponzor

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
eKrajnak
Kontaktovat uživatele:

Re: Sponzor

Příspěvekod eKrajnak » 9 years ago

Samozrejme som ten projekt nepísal a ani nevyberal predmety kúpi. Zoznam sa ku mne dostal až v tedy, keď prišli fyzicky PC a potom sa začalo uvažovať, kam nastrkať toľko LAN portov ....
0 x
Študent, programátor, sieťar ... #ccna_certified

Blažej Krajňák

patrik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod patrik_ » 9 years ago

jako spolumajitel firmy ze zde zmíněného Českého Brodu konstatuji, že na tohle přispívat rozhodně nebudeme. Z vlastního jsme kompletně zasíťovali včetně HW jednu místní školu s náklady okolo 100.000 a stejnou chybu bych neopakoval. (Kvůli tomu, že zastupitelstvo nebylo včas schopno realokovat prostředky z 84mil rozpočtu a škole hrozily problémy díky nedodržení jakéhosi zákona o přístupu k internetu). Na čtyřicet iPadů a desítky notebooků už peníze měli a u nás je ani nepoptali :-) Obzvlášť když vidím co dělají dobráci političtí s našimi daněmi. Never ever again.
Sponzorovat něco podobného na Slovensku z Čech bude spíš blbec, než altruista. Atlruista a filantrop totiž není nikdy blbec:-).
0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

lehce to pripomina

Obrázek
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))