❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Synology ds215j vs ds214
Re: Synology ds215j vs ds214
Já právě váhám, zdali stačí 214se, nebo si radši připlatit za "obyč" 214, která už má oproti se alespoň dvoujádro.
0 x
Za mne vzdy ta nejvyssi verze v dane tride a tady to je tusim DS214+, je to hodne znat uz na odezvach web rozhrani.
Sam jeste pouzivam DS212+ a jede jak hodinky, sice uz je krapet pomalejsi, ale jede temer stejne.
Sam jeste pouzivam DS212+ a jede jak hodinky, sice uz je krapet pomalejsi, ale jede temer stejne.
0 x
Ahoj,
tak už jsem si pořídil DS215j. Všechno je v pořádku až na jeden problém. Když jsem připojený přes kabel, tak se připojím na NAS, ale když jsem připojení přes WiFi, tak mi hlásí chybu. Nemohu se připojit ani přes \\nas ani přes \\IP.. Windows 7 64 bit, RB2011 standardní nastavení, bridge... Nesetkali jste s tím?
// vyřešeno. Měl jsem jedno pravidlo ve firewallu co to blokovalo.
tak už jsem si pořídil DS215j. Všechno je v pořádku až na jeden problém. Když jsem připojený přes kabel, tak se připojím na NAS, ale když jsem připojení přes WiFi, tak mi hlásí chybu. Nemohu se připojit ani přes \\nas ani přes \\IP.. Windows 7 64 bit, RB2011 standardní nastavení, bridge... Nesetkali jste s tím?
// vyřešeno. Měl jsem jedno pravidlo ve firewallu co to blokovalo.
0 x