❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

World of Tanks

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Ladik
antispam: Ano

Re: World of Tanks

Příspěvekod Ladik » 12 years ago

A ty? :-) S tim pingem sedis primo u nich? :-)
Konektem to neni, proste jsou ty herni servery pretizene, pise to i dost lidi primo na jejich forech.
A bohuzel ani to ze si zaplatis na tom nic nezmeni a nepripoji se ti to na mene vytizeny resp. rychlejsi server.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 12 years ago

tak nevim co tu resis , odpovedel jsi si sam .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 11 years ago

Nevite, jestli je na wotko nekde l7 signatura ?
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

trelowney

Příspěvekod trelowney » 11 years ago

Kdyby jeste nekdo hledal ty IP adresy WoTka pro Evropu, tak tyhle mam od technika, kterej hraje nejaky ty jejich ligy o penize..

213.252.131.41 a 185.12.240.150

Pry mu to taky obcas laguje.. Dal jsem to do pingeru a jevi se mi stabilnich 14ms a 27ms, i pres to, ze jemu to ukazuje treba z ke stovce.. Asi to proste hraje moc lidi :?
0 x

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 11 years ago

Torchem najit spojeni hry a pustit na ty IP ping ... Problem bude na strane jejich serveru a to proste neni tvuj problem ... :roll:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

raven-il
Kontaktovat uživatele:

trelowney píše:Kdyby jeste nekdo hledal ty IP adresy WoTka pro Evropu, tak tyhle mam od technika, kterej hraje nejaky ty jejich ligy o penize..

Pry mu to taky obcas laguje.. Dal jsem to do pingeru a jevi se mi stabilnich 14ms a 27ms, i pres to, ze jemu to ukazuje treba z ke stovce.. Asi to proste hraje moc lidi :?

Tyhle ip adresy nestaci. Pri kazde hre se klient pripojuje na jiny server, resp IP.

Nejaky jiny napad ?
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

trelowney

Příspěvekod trelowney » 11 years ago

raven-il píše:
trelowney píše:Kdyby jeste nekdo hledal ty IP adresy WoTka pro Evropu, tak tyhle mam od technika, kterej hraje nejaky ty jejich ligy o penize..

Tyhle ip adresy nestaci. Pri kazde hre se klient pripojuje na jiny server, resp IP.

Nejaky jiny napad ?

Aha, tak to je taky parada.. Zkusim od nej jeste zjistit co jde :roll:
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

trelowney píše:
raven-il píše:

Nejaky jiny napad ?

Aha, tak to je taky parada.. Zkusim od nej jeste zjistit co jde :roll:

Taky to hraju, sice rekreacne, ale aspon muzu zkouset. Provoz je celkem hodne stridmej cca 30pps udp, a do 30kbps nicmene se neidentifikuje na domenova jmena (byť ty servery prekvpive dns zaznamy maji) takze se to neda identifikovat podle dns, l7 regexp neni, ipky plavou a porty taky. Tak nevim.

Rav
0 x
Josef Smola

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

určitě ta L7 regexp není? strašně by se mi hodila mám tu hodně hráčů :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

raven-il
Kontaktovat uživatele:

okoun píše:určitě ta L7 regexp není? strašně by se mi hodila mám tu hodně hráčů :)

Nikde jsem ho nevycuchal. Pokud by se ti podarilo, budu taky rad.

Rav
0 x
Josef Smola

Pintero

Příspěvekod Pintero » 10 years ago

Neni nejaky problem v zahranici?
Nejak vypadava game.worldoftanks.eu

[edit] Vyreseno, problem byl u CDT v karte ve smerovaci [/edit]
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 10 years ago

Pintero píše:Neni nejaky problem v zahranici?
Nejak vypadava game.worldoftanks.eu

[edit] Vyreseno, problem byl u CDT v karte ve smerovaci [/edit]

Meli jsme stejny problem. Nastesti mame zalozni konekt.
0 x
Josef Smola