❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Cena služeb

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
aliney

Re: Cena služeb

Příspěvekod aliney » 12 years ago

Ja mam veskere ceny bez DPH, takze zakaznik mi plati porad stejne... to jen statu zaplati vic a to jsem jim taky rekl, ze ja nezdrazuji, to tamti debilove zas neco vymysleli.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

dantasik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dantasik » 12 years ago

ludvik píše:Cena bývala 100,- bez DPH, tedy 120,- včetně. Zvýšení DPH = 121,- Kč. Opravdu je to procento zdražení? :-)
Repkins píše:Zdraženo o 1%. Odezva klientů nulová. Ale to bude spíš tím, že fakturace se zvýšeným DPH ještě neproběhla. Nepředpokládám, že bude se zdražením problém. On se dycky najde nějakej vocas, kterej bude kvůli třem kačkám vopruzovat. A takový já posílám do pryč. Na množství nových klientů zdražení vliv nemělo.

To me tak privadi zas na otazku, kde se v jinem vlakne resilo proc se ISPkum dari tak bidne...to je opravdu "ryto" davat net za 100Kc?
0 x
Daniel Tasáry

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 12 years ago

aliney píše:Ja mam veskere ceny bez DPH, takze zakaznik mi plati porad stejne... to jen statu zaplati vic a to jsem jim taky rekl, ze ja nezdrazuji, to tamti debilove zas neco vymysleli.

+1
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

Medved009
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Medved009 » 12 years ago

Změna byla spojena i se změnou banky = úspora ze příchozí platby. Lidi to berou ted v lednu že se zvedla cena o 4 kč protože to udělali všude všichni. Udělat to třeba až v březnu tak by řekly že chceme vydělat. A co se týká dph a 17,5 procent. Vliv na zisk to nemá. Furt mi budou platit cenu bez dph stejnou takže jim zlevníme o to dph ale zisku se to nedotkne. Dotýká se to těch lidí co teď dávají ty 4 kačky ze svého to jsou blázni. Nám ta změna za rok vydělá na nový spoj a to se vyplatí :D
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 12 years ago

Insider +1. Je balzámem na duši narazit na někoho kdo tuší kam pluje loď.
Medved009 píše:Udělat to třeba až v březnu tak by řekly že chceme vydělat.

A vy nechcete vydělat ? Tohle mě dokáže rozžahvit do běla. Absolutně nechápu tuhle českou připosranost, navíc mezi ISP něčím "overboostovanou", říct si za svojí práci odměnu. Zkuste se zamyslet/podívat na jakých maržích se jede v jiných odvětvích. Mám z toho takový pocit, tu hrajeme na strunu operátoři jsou nenažraní, my jsme ti hodní co to dělají z lásky. Mimoto si uvědomme si že UPC je dlouhodobě v červených číslech (a to víceméně neinvestují, mimo nákupu Sloane), mobilkáři sice v plusu jsou, ale jejich stav by stál za delší analýzu. Přitom jejich ARPU, nebo minimálně průměrná fakturace z klienta je výrazně vyšší než u většiny menších operátorů.
Melvi píše:Fascinují mne ISP kteří dávají zřízení zdarma, to už opustilo i O2 a to jsou nějací honiči čárek. Prostě BC v době saturace trhu už na to nevychází, jednoduché počty.

Cituju z Vašich stránek:
Instalace připojení - jednorázová částka 490 Kč včetně DPH, Měsíční paušál za rychlost 20Mbit 300 Kč včetně DPH
WiFi router ZDARMA - připojte se doma s notebookem bezdrátově
Při objednání přes internet, první měsíc připojení zdarma a veřejná IP adresa zdarma
Akční nabídka do odvolání - klienty v rodinných domech připojíme zcela zdarma bez instalačního poplatku. Platí při uzavření smlouvy na 18 měsíců.
Přijímací anténu máte od nás po celou dobu připojení zapůjčenou a proto pokud přestane fungovat, anténu Vám zdarma vyměníme za novou.

Nevím, ale z tou rétorikou z toho příspěvku mi to moc nesedí, ať počítám zleva, zprava :(
S tím že to nevychází se dá bez diskuzí souhlasit.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

melvi

Příspěvekod melvi » 12 years ago

Štěpáne, to je jenom reklama na webovkách...Reálně 9 z 10 zákazníků platí za instalaci 1490Kč a více, to je o umění prodeje na místě u zákazníka. :-)

My prostě děláme business jinak, základ máme levný, rychlost technologie unese s prstem v nose a jakákoliv nadstavbová služba je placená.

Ve výsledku zavedení poplatků za pozdní platby jen za první měsíc vyneslo víc, než bych měl při plošném zdražení o pár procent. A mimo jiné jsem tím odměnil slušné zákazníky. A pokud všichni začnou platit včas, tak taky dobře, protože odpadne administrativa která není zadarmo.

Cest jak vydělat je mnoho, být v tvojí pozici s desítky tisíc zákazníků, tak to toho jdu taky, protože je to opravdu nejefektivnější způsob jak vydělat odhadem milión měsíčně navíc. Plně to tedy chápu.

Aby ti ještě počty seděly, tak 90% instalací jsou domky, v podstatě byty neděláme a ideálně je nechceme dělat vůbec. Pokud v nějakém paneláku připojujeme, tak jen proto že jsme ho akvírovali. Pokud tam nejsme, tak lidi posílám k tobě :-)
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 12 years ago

melvi píše:Štěpáne, to je jenom reklama na webovkách...

no flame - skočíme někdy na oběd to probrat - vidím to trochu jinak, ale to bych tu napsal 3 stránkový elaborát :)
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!