❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Radek Úlehla » 12 years ago

Konečně někdo používá conteg a ne ty papírový polský/čínský krabice !! :)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

ne ze by rack bez zad byla nejaka vyhra :) krome toho treba triton je uz dnes take jak z papiru
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

to zni uzasne a pokud se opticky prvek vydrbe na te problematicke strane uplne, bude to taky problem resit a nebo se ted jen proste nechce s lenorou ? :P nedovolil bych si mit problematicky pristupnou jednu stranu kdekoliv v siti...

Vikrote tak nejak, montoval sem ted nevim esi Triton, ale nejaky čaj z plechu nula nula hovno a kroutilo se to na zdi pri utahovani sroubu jak zelva v kreci...uz nikdy vice šmejdy...osvedcily se me skrine s oznacenim Signal, taky asi nejaky noname, ale nekrouti se v podstate vubec a neni to plech čaj ! http://www.t-cz.com/19-rackova-skrin-12u-450-mm-zavesna-signal_d6150.html
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Ono to na druhý straně není nikde vysoko, ba to je dokonce přímo na zemi a jen to z ní vykukuje, ale to v čem to je, se složitě rozebírá a nedávno se to tam instalovalo, takže se tam teď v tom nechceme vrtat. Až se tam poleze kvůli něčemu důležitějšímu, tak se nějak pořeší.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

na obrazku ty signal skrine vypadaji jako jaky koli ocrack nebo eXtendlan tak nevim :D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Majklik

Příspěvekod Majklik » 12 years ago

Apropo, co se opakuje na řadě těch fotek - když už si narackuju nebo dám do krabice hezky do DIN lišty. To už je mi líto dát sedm stovek za zásuvkový blok do racku na uši? Ty poházené prodlužovačky/připáskované vypadají fakt divně. Když už se s tím seru, tak snad do konce? :-)
Chápu u DIN varianty, tam vícezásuvka je drahá (dělá i někdo jiný, než Wago ty skládací moduly?), ale do normálního racku 10"/19" to stojí pár korun. Mívám to s vypínačem i diagnostikou, zda je/není pod napětím. A když jsme hodnej, tak dodržím i barevné kódy (šedá zásuvka ztratí napětí po odpojení přívodu rozvaděče, žlutá nebo červená zůstává pod napětím i po odpojení napájení rozvaděče, případně i s příslušným zápisem v požární dokumentaci domu, takže hasiči nemůžou říci ani ň).
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

Ja se přiznám že používám polský krabice LInkBasic a jsem s nima spokojenej. Nevim jestli se tomu dá říkat papírák když nástěnná 9U x 450mm váží 23Kg ale za cenu 1600,- fak jinej rack ani nechci. Je to teda dobrá ikea než to složím ale dí se to a aspoň se to vejde krásně do auta.
Známěj od LinkBasic vzal 42U kterej stál cca 7000,-. V ceně 2x police, 2x napájecí lišta 2U, kolečka. Takže za ty prachy je to super.
Já jsem teď od nich objednával obyc UTP patch panely 19" za lidovejch 450,- a přišli mi stíněný, jenom k nim není ten zemnící plech. To bude asi jedinej rozdíl mezi stíněným a nestíněným panelem.
0 x
Bývalý ISP...

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 12 years ago

Tak pokud to není z papíru, tak samozřejmě proč ne. Jednou jsem tu měl jeden čínskej a jeho otevření bez klíče trvalo méně času než s ním :)
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

Tak jasně nesmí to bejt jak sváho času Eurocase a jemu podobny, kdy se z kompu dala pryč božnice a s tou bočnicí se muselo zacházet opatrně jinak se sama ohla :-) celej kejs pak vážil max půl kila i se zdrojem :D
0 x
Bývalý ISP...

shooter

Příspěvekod shooter » 12 years ago

Koukejte jak se tahaj kabely ani bych se nedivil kdyby využily tu rynu jako HDPE 125mm
Přílohy
bordel v  káblech DSC00678.jpg
bordel v káblech DSC00678.jpg (238.2 KiB) Zobrazeno 2003 x
0 x

jt-dob-net

Příspěvekod jt-dob-net » 12 years ago

... aneb ČTÚ je úřad, kde včera znamená již zítra a kdo neodevzdá vyplněný formulář včas dostane pokutu !! :mrgreen:
Přílohy
ctu.JPG
(53.41 KiB) Zatím ještě nestaženo
0 x

slibca

Příspěvekod slibca » 12 years ago

jt-dob-net píše:... aneb ČTÚ je úřad, kde včera znamená již zítra a kdo neodevzdá vyplněný formulář včas dostane pokutu !! :mrgreen:

Taky mi to dneska přišlo. Termín odevzdání 16.8.2013 :) A mobilní služby nemáme ani registrované.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

napodobne :D tak sem jim psolal zpet prazdnej formular :)
0 x