hapi píše:radom ničemu nezabrání. Asi si myslel límec a ten taky ničemu nezabrání, jenom pomáhá ale enni samospásnej.
Jistě, dík za upomínku, myslel jsem límec.
hapi píše:radom ničemu nezabrání. Asi si myslel límec a ten taky ničemu nezabrání, jenom pomáhá ale enni samospásnej.
dubrma píše:Jardax píše:Jak sis mozna (ne)vsiml podle smajliku, ja se neurazim. Jen mne prekvapuje ten postoj - placnu blbost a dam si sakra praci abych to obhajil nez abych uznal ze to byla blbost.
Samozrejme mi bylo jasne ze MYSLIS limec, ale napsal jsi RADOM, proto ta otazka a smajlik.
Ja treba nevim ze dela stourac nasazovaci limce opatrene radomem, kdyz napisu radom, tak je to radom. Limec je limec. Jak se pak chcete dohodnout na dulezitych vecech, kdyz nejste ochotni dodrzovat ani zakladni terminologii?
To je problem rychlokvasek (bez urazky tentokrat), lidi co nemaji zaklady potrebne k pochopeni vsech nuanci tehle technologie. Ano, kolikrat to ani neni potreba, dneska uz jsou ty zarizaeni fakt plug&play, ale jen do okamziku nez se to ze zahadneho duvodu podela, a pak je to horror.
A ja se obavam, ze v te 10ce to bude jeste horsi, protoze tam narozdil od 5ky panuji urcita (byt bohuzel nepsana) pravidla, ktera kazdy vyrobce zatim dodrzoval.
A tam se da napachat poradnej bordel s timhle pristupem.
Tak když nevíš že je Štourač dělá, tak jsi nemusel odpovídat.
Když už jsi s tím začal=> nechápu ten postoj, komentuješ příspěvek který se tě netýká jen proto aby jsi autora příspěvku shodil, protože jeho příspěvek není napsán v přesné terminologii.
dubrma píše:hapi píše:radom ničemu nezabrání. Asi si myslel límec a ten taky ničemu nezabrání, jenom pomáhá ale enni samospásnej.
Jistě, dík za upomínku, myslel jsem límec.
Jardax píše:A jeeeje, to je na dlouho...
Tak znova - ten prispevek byl zjevny nesmysl. Ano? Proto ta otazka. Ano? Ocekaval jsem opravu, proto ten smajlik. Ano?
Dockal jsem se vysvetleni, ze radom zlepsi predozadni pomer. Coz je kravina.
Kdyz ty nejsi soudny, poloz tuto otazku stouracovi, ten ti na ni odpovi predpokladam uplne stejne jako ja.
Tecka. Vsechno uz bylo receno.
Jestli tobe nevadi placat kraviny, je to tvuj problem.
Ja si zase na takovy blemcy muzu reagovat po svem a o autorovi si myslet taky svoje.
Jasne?
dubrma píše:Jardax píše:A jeeeje, to je na dlouho...
Tak znova - ten prispevek byl zjevny nesmysl. Ano? Proto ta otazka. Ano? Ocekaval jsem opravu, proto ten smajlik. Ano?
Dockal jsem se vysvetleni, ze radom zlepsi predozadni pomer. Coz je kravina.
Kdyz ty nejsi soudny, poloz tuto otazku stouracovi, ten ti na ni odpovi predpokladam uplne stejne jako ja.
Tecka. Vsechno uz bylo receno.
Jestli tobe nevadi placat kraviny, je to tvuj problem.
Ja si zase na takovy blemcy muzu reagovat po svem a o autorovi si myslet taky svoje.
Jasne?
Všichni ostatní vědí co jsem měl na mysli, jen ty si ze mě musíš dělat debila. No nechám tě při tom, nemá to cenu se hádat...
Takže jasný!;) Tvé ego +1
Jardax píše:- jaci vsichni? Treba hapi ktery te rovnou opravil ze pises nesmysl?
- nebo ta hromada dalsich kterym to ani nestalo za namahu?
- ja z tebe nic nedelam, to jsou vsechno ciste tvoje zasluhy
Inteligentni clovek se z chyb pouci. Slusny clovek jeste podekuje. A jak se rika cloveku, ktery bude stourat argumenty aby dokazal ze jeho blabol neni blabol, protoze tudle Lojza tomu blabolu taky rozumi, takze vlastne je vsechno OK?![]()
![]()
Zamysli se, chlape...
(jinak diky za hodnoceni, to mam rad to s tim egem, to mi dela dobre)
dubrma píše:Jardax píše:- jaci vsichni? Treba hapi ktery te rovnou opravil ze pises nesmysl?
- nebo ta hromada dalsich kterym to ani nestalo za namahu?
- ja z tebe nic nedelam, to jsou vsechno ciste tvoje zasluhy
Inteligentni clovek se z chyb pouci. Slusny clovek jeste podekuje. A jak se rika cloveku, ktery bude stourat argumenty aby dokazal ze jeho blabol neni blabol, protoze tudle Lojza tomu blabolu taky rozumi, takze vlastne je vsechno OK?![]()
![]()
Zamysli se, chlape...
(jinak diky za hodnoceni, to mam rad to s tim egem, to mi dela dobre)
Sorry, už nemám čas, založ nové téma radom vs. límec, zítra po 12 budu mít čas na hádání, napíšu ti tam 342+ na vyvrcholení, zatím zdarec
PS:
jo opravil a nedělal ze mě debila, ale to už se zase opakuji...
Kolik máš spojů v 10G? 300?
miract píše:Porad tu placate o 11GHz, ale co kdyz na miste kde ji potrebuji neni volna? Nebo je to jen 8km, kam se ti muze stat, ze ti ji CTU kvuli kratkemu spoji ani neda. To mam jako misto 0,- Kč platit 32.000,- Kč ročně, jen kvuli tomu, že si nejaký hovado tohle koupí a sestřelí mi 10tku? Nehledě na to, ze ten nový spoj musí taky nekdo zaplatit!!!
Walkeer píše:miract píše:Porad tu placate o 11GHz, ale co kdyz na miste kde ji potrebuji neni volna? Nebo je to jen 8km, kam se ti muze stat, ze ti ji CTU kvuli kratkemu spoji ani neda. To mam jako misto 0,- Kč platit 32.000,- Kč ročně, jen kvuli tomu, že si nejaký hovado tohle koupí a sestřelí mi 10tku? Nehledě na to, ze ten nový spoj musí taky nekdo zaplatit!!!
Dejme tomu, ze to hovado budu ja. Proste pujdu do obchodu a koupim si LEGALNI (pokud to tak bude, to je samozrejme otazka) spoj ve VOLNEM pasmu 10GHz a zprovoznim ho tak, ze mi pojede. Jelikoz tam zadny uplne volny kanal uz nebude, budu muset vybrat ten, kde je jinych spoju nejmene. Bohuzel. Tim ti tvuj spoj sestrelim, protoze jel treba nadoraz nebo tak neco. Jinymi slovy, stane se uplne totez, co se deje i v jinych VOLNYCH pasmech 2.4GHz a 5.5GHz. Kde je problem? To pasmo je VOLNE, to znamena, ze nepatri pouze vyvolene skupine lidi, co si za drahe penize koupili nejake spoje. Nikdo je nenutil, abyste si je kupovali a jelikoz se jedna o VOLNE pasmo, tak vam muselo byt jasne, ze se toto drive ci pozdeji stat muze. Pokud chcete mit vase investice ochranene, jsou tu licencovana pasma. A kdyz to licencovane pasmo neni volne, tak proste smulu, tak to bohuzel chodi. Pokud se ti to nelibi, tak napis na CTU, at uvolni nejaka dalsi pasma pro datove spojePripada mi, ze velka cast spektra je blokovana kvuli dosti nepodstatnym aplicacim.