Hosi, prominte ale znova mam stejnou pozadavku jak pred par radkama.
Rozdil je ze tet je vzdalenost 650 metru. cca 280 Mbit Televize a 150 Mbit Internet.
Zvladne to AF?
Dekuji
Dave
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Airfiber - realne skusenosti, aktualizacie firmwaru...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
pokud to myslis s televizi fakt vazne, bez do profi pojitka tak jako tak 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Ahoj,
po technické stránce to zvládne (propustnost), po stránce dostupnosti vlivem počasí taky.
Je to ale prostě jen UBNT, tedy pokud ti selže, tak musíš mít záložní rádio, pač ti ho nikdo nevymění / nezapujčí v pátek v noci kvuli servisu.
Tedy rada shodná, pokud to sajty umožňují tak bych tam dal tu 80GHz Alcomu (pokud bych to stavěl já).
Jinak vtipné je, že sám mám v síti 4 AF a jsem s nimi spokojen, niky mi žádný neselhal a přes jeden jsem sám připojen, ale naše síť je až obskurdně zálohovaná.
Naopak Alcomu v 80GHz nemám zatím v síti ani jednu, ale mám na ni jen dobré reference.
R
po technické stránce to zvládne (propustnost), po stránce dostupnosti vlivem počasí taky.
Je to ale prostě jen UBNT, tedy pokud ti selže, tak musíš mít záložní rádio, pač ti ho nikdo nevymění / nezapujčí v pátek v noci kvuli servisu.
Tedy rada shodná, pokud to sajty umožňují tak bych tam dal tu 80GHz Alcomu (pokud bych to stavěl já).
Jinak vtipné je, že sám mám v síti 4 AF a jsem s nimi spokojen, niky mi žádný neselhal a přes jeden jsem sám připojen, ale naše síť je až obskurdně zálohovaná.
Naopak Alcomu v 80GHz nemám zatím v síti ani jednu, ale mám na ni jen dobré reference.
R
0 x
L2 multicast do 10min AFko popravi. Stejne se chova i k broadcastu. Staci si prislusne zmenit MAC. Na ciste unicastovy provoz nejak pouzitelne je.
0 x
A0 = 92,4+20log(d0*f)
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art
Nam pres AF24 multicasty (IPTV) jedou v poradku - co jsi myslel tim, ze to do 10 min ten spoj "popravi"?
Na jakem FW a jak nastaveny ten spoj je?
Na jakem FW a jak nastaveny ten spoj je?
0 x