❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

POE PANEL 8

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Peyrak

Re: POE PANEL 8

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

tak pozor, mám tu 4ks ze 100mega a na 2 z nich byly opačně osazené kondy, přišel jsem na to až mě jeden z těch kondů po výbuch trefil, mám na levém předloktí fialové znamínko velikosti mexického dolaru :D

nestihnul jsem to vypnout, ten 20A zdroj to tam pral pod tlakem
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

tak hlavne do do 100mega nahlasit aby si cinani poladili linku a nebo zamestnance :D

PW
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

este par takychto sprav a zacnem tie panely vyrabat asi ja doma :D
0 x

dagus

Příspěvekod dagus » 13 years ago

Ahoj,
nemůžu tady na fóru jeden příspěvek. Nějaký člen zde ukazoval fotky řešení POEpanelu s přepěťovkama. Ještě lepší verze než prodávají na vseprowifi.cz. Nevíte někdo jaké mají webovky? Mezi switchem a tím poe měli bíle ploché utp kabely. Případně prodejce jestli se nepřihlásí. Cenovka byla vyšší, myslím něco kolem 3t. Díky za radu a omlouvám se za neschopnost dohledání, ale nenapadá mě už žádný výraz pomocí kterého bych to našel. Díky moc za radu. :wink:
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 13 years ago

A jinak vlákno, kde se to probíralo, je toto:

viewtopic.php?f=50&t=8244
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 13 years ago

DarkLogic píše:http://www.superpoe.com/

jeden kus tohodle jsme koupili na testy, a jak jsem psal uz kdesi vyse, dokud nebude update FW, dalsi rozhodne neberem. v administraci se k portum neda dat popis, a nejde porty vypinat dalkove pres snmp. takze kdyz potrebuji vypnout port a jsem jen na mobilu, tak pri lezeni do toho webovyho rozhrani silne riskuju, ze vypnu neco vedle. na nas*ani!
a to snmp? jaka by to byla bomba, kdyby centralni server zjistil problem (coz ted zjisti) a mohl sam dane zarizeni resetnout! no - bohuzel!
0 x

midnight_man

to je len cisto otazka SW :)
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

svestka píše:
DarkLogic píše:http://www.superpoe.com/

jeden kus tohodle jsme koupili na testy, a jak jsem psal uz kdesi vyse, dokud nebude update FW, dalsi rozhodne neberem. v administraci se k portum neda dat popis, a nejde porty vypinat dalkove pres snmp. takze kdyz potrebuji vypnout port a jsem jen na mobilu, tak pri lezeni do toho webovyho rozhrani silne riskuju, ze vypnu neco vedle. na nas*ani!
a to snmp? jaka by to byla bomba, kdyby centralni server zjistil problem (coz ted zjisti) a mohl sam dane zarizeni resetnout! no - bohuzel!

a nechtel bys jeste hodinky s vodotryskem??? :shock:
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

esi je ridi mikrotik, tak prosim 2 kusy tech hodinek :mrgreen:

PW
0 x

midnight_man

ideálne aby mali b/g/n wifi + SNMP a ten vodotrysk regulovatelný :mrgreen:
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 13 years ago

no vodni chalzeni vodotrykem by taky prislo v techto dnech vhod.:) ale vazne ... pokud za tyto penize (cca 8000) kupuji 2x8 panel kde se da vypinat poe, tak ocekavam jistou funkcionalitu. ono ji sice ma, ale hrozne blbe implementovanou, asi jako radit v aute levou rukou.
0 x

asdewq

Příspěvekod asdewq » 13 years ago

pani ja viem ze trochu dost OT ale nema niekto jeden 8port panel naviac? vo wirixe hlasia ze nemaju skladom a dost surne by som potreboval... dik
0 x

midnight_man

penta.sk,
0 x

asdewq

Příspěvekod asdewq » 13 years ago

dik za radu no moja chyba akosi som nespomenul ze mam na mysli "superpoe"
0 x