❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti 24 GHz
Re: Ubiquiti 24 GHz
no tiez som aml take info ale teraz ak soberies bezny prepocet ze 3000USD=3000EUR tak to bude o d ost drahsie.. to uz radsej priplatit par stovak a kupis safa alebo alcomu v 17GHz a urcite to bude lepsie
0 x
Připočítejme ještě dopravu, celní řízení a marže obchodníků, hned budeme někde na 72-75k Kč za spoj bez DPH. Kdo je neplátce, bude to mít ještě o něco horší.
Ale zas nemusíme mít strach že si to koupí každý trouba, že?
Ale zas nemusíme mít strach že si to koupí každý trouba, že?

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, je to alespon nejaka cena .. a koupi to jen ten co to fakt potrebuje, ne kazde pako 
zase ale ocekavam, ze za tu cenu bude neco co za to stoji ... uvidime.

zase ale ocekavam, ze za tu cenu bude neco co za to stoji ... uvidime.
0 x
a právě takhle nějak uvažují snobáci při nakupování aut... je to jednoduchý - ty luxusní a kvalitní začínají na částce 2 mil. Kč a výš 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne ne, takhle uvazuji rozumni isp a ne blazni co delaji anteny z plechovek od parku
a dopoji je koaxem od televize 
ne ted vazne, pokud to bude umet to co slibuji a bude to za 60tis ... tak to bude parada ne ? ... na male skoky v meste ideal ... konecne pocin co by stal za to .. otazkou je zda drive ubnt nezavre kram

ne ted vazne, pokud to bude umet to co slibuji a bude to za 60tis ... tak to bude parada ne ? ... na male skoky v meste ideal ... konecne pocin co by stal za to .. otazkou je zda drive ubnt nezavre kram

0 x
nepostrehol som ze ma UBNT financne problemy alebo narazas na casovu dostupnost zariadenia ktora je v nedohladne..
0 x
Anténu z plechovky od párků jsem viděl live poprvé loni, sundával jsem ji u klienta od konkurence. To ovšem neznamená, že jsem nikdy nevyrobil nějaký ten kus štěrbinovky, nebo yaginu na klienta.. ale tyto skautské doby jsou dááávno pryč 
Na něco takového jako je AF24 už dlouho čekám, nejsem snobák
abych dával 100Mb alcomy na 700m přeskoky k jednotlivým AP ve městě.
Obávám se ale, že jenom těch 60k to stát nebude.
S tím zavíráním krámu, hm... mám teď síť v poměru cca 40:60 Mtik vs UBNT a nemůžu se rozhodnout, co s tím dál, možná by mi to pomohlo v rozhodování

Na něco takového jako je AF24 už dlouho čekám, nejsem snobák

Obávám se ale, že jenom těch 60k to stát nebude.
S tím zavíráním krámu, hm... mám teď síť v poměru cca 40:60 Mtik vs UBNT a nemůžu se rozhodnout, co s tím dál, možná by mi to pomohlo v rozhodování

0 x
-
spoj mal od zaciatku cenu 2995 dolarov, teraz to ale rozdelili na akoze dve jednotky - mozno marketingovy tah, aby to "vyzeralo" lacnejsie.
0 x
-
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Ladik píše:Nesledujete akcie UBNT? Jou totalne dole a stale padaji viz jine vlakno.
Náhodou dneska 9.38% a zavíral přeprodaný

0 x
ty jo to vypada ze to uz maji hotove, navic to vypada ze to tim testem proslo uspesne. Dobre UBNT!
0 x
-- Half Duplex The default mode. The TX and RX Frequencies
are the same.
-- Full Duplex The TX and RX Frequencies should be different.
citam dobre to bude FullDuplex.. ??
are the same.
-- Full Duplex The TX and RX Frequencies should be different.
citam dobre to bude FullDuplex.. ??
0 x