❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
na menšie sajty ideme akurat kupit AD155/AD55 alebo PSC- 100C ešte neviem..
a tie malé 7Ah baterky do APC...2-3ks na jeden zdroj je to cca 15-21Ah, čo by mohlo celkom stačiť momentalne ma každy sajt po jednom malom APC no zacina to byt malo
Tak jsem si naběhl s měničem co umí dobíjet. Má to pomalý relátka čí co a při nabíhání 230V to udělá výpadek. Poraďte UPS 500 - 1000W která si nechá líbit velký baterie. Tu co jsem zde našel sutrd3000xli beru opravdu až jako poslední šanci.
cokoli od APC SU700 tu koupis nekde na bazaru za petikilo max litr ... proste sinus vystup ... su700, su1400 ... proste vetsi smart-ups od apc .. jen nebrat ty male 600 atd .. ty jsou fakt na prd ..
OK dík, máš pravdu mám dvě 1000W a vydrželi 8hod. Jen jsou na dvě baterie v serii. Předpokládám, že ty 700W taky. Na SITEch mi stačí i 500W a je pro mě cenově i prostorově výhodnější jedna baterie. Na to bys měl taky nějaký typ?
stacil by ti vystup z meziobvodu ~325V SS, takhle mas dalsi ztratu (i kdyz malou) na stridaci na vystupu ups Ovsem pokud z toho pojedou jen spinane zdroje.
páni, mozem k obycajnej APC 600 napr pripojit napr 90Ah baterku a k baterke inteligentnú nabíjačku? Teda ked vybije APC baterku..inteligentna nabijacka ju v pohode dobije. Problem vidim v tom, ze aj APC aj nabijacka budu baterku naraz nabijat...teda to budu 2 zdroje paralelne spojene...moze sa tomu daco stat? dakujem