hapi píše:Insider píše:hapi píše:no ale zase brzdi, peterkostoje se taky používaji i když cestujou s teplotou a narušujou jiný spoje. Maji snad oni větší právo na fungování? Nebo nějaký starý prehistorický spoje co jedou 16Mbit a dostatečně nevyužívaji frekvenční pásmo a zabíraji celích 2x 28MHz, maji oně větší nebo menší právo na používání když by podle dnešních měřítek ject na 7MHz? PB10 tu je, tak se s ní smiřme. Ano, taky mě to sere a čekám kdy to tu hloupá konkurence nasadí ale testcom testuje nějak dlouho tak ať se dou vycpat. Alcoma taky dělala machry že otestuje a nic. No ale tak typický matlání medu kolem huby.
Aspon nelzi, kdyz o tom vis uplny HOVNO
jaký hovno, czf forum je toho plný, technici od miracle když tu byly instalovat spoj to říkaly taky. Neříkám že to jsou nový spoje ale ty starý. takže s hovnama bych šetřil.
Tak mi to najdi, frajere. To co si rika:"technici od Miraclu" jsou v tom případě úplní pitomci, protože je to technický nesmysl - po technické stránce i technologické stránce.
Podobných nesmyslů, ale tvrdili mraky.. S jedním jsem se dokonce na situ sektal, když nám srazili jeden spoj, a takového nekompetentního imbecila člověk těžko pohledal. Opice s klíčem č. 14 by udělala lepší službu. Myslím že i ta opice by si nakonec en klíč odnesla a nenechala ho na site.
Je tam fázový závěs, který to drží v cca 50KHz u M1+M2, jakmile by to vylítlo z fázového závěsu - ano může se stát - je to porucha, M1+M2 spoj přestane fungovat. U M3 je to v rámci 20KHz, jakmile by to vylítlo z fázového závěsu, vypíná se výkon, taky je to nesmysl. Proto říkám NELŽI.
Ano bylo tady pár pokusů tvrdit, že nám to v teplotách plave, ale pokaždé, když jsem daného oslovil, zmlkl, ikdyž jsem mu navrhl výjezd zdarma.. Ona z nás konkurence byla vždycky trochu nakřivo..
U M5, M7 je vysílací frekvence držena v rámci asi 3KHz, systematika je stejná jako u M3.
Aspon nelzi, kdyz o tom vis uplny HOVNO