no ja som sa tentoraz sklamal - ale velmi... 2.9.30 blbne vo viacerych verziach.
napriklad: - ip+mac filter v mk mi nefunguje, nezaznamenava data vo firewalli
- vo firewalli bolo pravidlo, ze ak uzivatel prekroci 300 spojeni (okrem p2p), tak ho prehodi na 2 hodiny do skupiny uzivatelov kde su pustene len zakladne porty - nefunguje vobec - neprehadzuje to ludi
- mal som vyclenene na p2p zvlast linku o velkosti 256kbit - nejde to. proste to uplne zakaze p2p, alebo prejde nenormalne malo dat cez p2p. Za poslednych 6 dni sa prenieslo len 6MB!!! Pred tym bola linka vacsinu dna vytazena uplne. Dnes mi volali uz 8 ludia preco som zakazal p2p...
- ten scheduler tiez blbne... ked sa nieco upravi v uz existujucom skripte - napriklad mail, alebo nieco podobne, tak to proste nefunguje.
Ani neviem ako sa mi to podarilo obist... (bolo to vyssie spominane)
- nefunguje mi ani blokovanie poctu spojeni pre p2p
- mam zakazane niektore virusove porty, ani tie nereaguju na ziadne data... ako keby sa neprenasali ziadne data cez tie porty pocas 6 dni. Bezne to je plne za 2 hodiny

- mam taky pocit, ze funkcia "add to address list" nefunguje vobec... kazdeho uzivatela p2p som prehodil do address listu na 24 hodin aby som na konci kazdeho dna vedel vzdy kto vyuzival p2p. tento address list sa mi posielal kazdy den na mail... - tentoraz to nefunguje
(je zaujimave ze "add to address list" nefunguje len vo firewalli, v mangle funguje)
Tieto chyby som spozoroval len v priebehu hodiny... keby si k tomu sadnem, tak sa stavim, ze ich najdem aspon dalsich 10. Je to uplne hovno...
Takze moja otazka znie: KTORU VERZIU POUZIT NA CENTRALNOM ROUTRY??? POUZIVAM TAM ZATIAL RB532, ALE CHCEM TO VYMENIT POMALY ZA KLASICKE PC.