❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB450G
Re: RB450G
Kdyz se k tomu nikdo z vas neodhodla, tak to zitra vecer zkusim sesmolit
ale kdyz se ukaze, ze to je rukama, tak je to na tebe Hapi, jasny? 
0 x
jasný, ale rukama to neni.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
ne tvuj dotaz, ten je ok, muj dotaz sem povazoval za jemne "blby"
, ja jaksi nikdy spotrebu techle tiku neresil, frkl sem tam daleko predimenzovany adapter a proste to jede dodnes...
PW
PW
0 x
chapu:) no ja obecne spotřebu řeším. Mám ještě jeden dotaz k tomuto zařízení - dá se rs232 využít pro ovládání něčeho? Jde mi o to, zda je rs232 port plným sériovým portem ovladatelným například ze skriptu nebo ne. Díky.
0 x
Walkeer píše:Kdyz se k tomu nikdo z vas neodhodla, tak to zitra vecer zkusim sesmolitale kdyz se ukaze, ze to je rukama, tak je to na tebe Hapi, jasny?
Ahoj, dopadlo toto nějak? Díky.
0 x
Myslim ze jsem jim to poslal, ale uz nevim jak to dopadlo. Kazdopadne mam doma jeden kousek, tak ho zkusim 
0 x
dík. a máš nějaké zkušenosti s ovládáním čehokoli externího přes RS232 na boardu? Díky.
0 x
to bohuzel, ne, kdyz nepocitam pripojeni se na konzoli jineho RBcka.. (super kdyz nemas seriak v kompu)
0 x
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
radekpaos píše:no snažím se dopátrat, zda to vůbec jde:)
Pres TTL konvertor na 5V mam zkusenosti s Arduinem.
V tiku si otevres konzoli a je to jako bys mel arduinu pripojene na seriovou konzoli v kompu...
0 x