❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Starnet
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Starnet = parazit
Chtěl jsem reagovat na milanovo příspěvek, ale nebudu si kazit májku a ještě srátnetu dělat reklamu. Negativní medializace je taky reklama.
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
David Liška píše:... ale nebudu si kazit májku a ještě srátnetu dělat reklamu...
Davo, zkusme to bez těch urážek, díkec.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdeněk Švarc píše:David Liška píše:... ale nebudu si kazit májku a ještě srátnetu dělat reklamu...
Davo, zkusme to bez těch urážek, díkec.
Sorry, omlouvám se, byl jsem už velmi opilý.
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Část vlákna týkající se SVJ jsem si dovolil rozdělit sem: viewtopic.php?f=4&t=9290
0 x
Pro informaci všem z jihu čech. Byl u nás obchodník s UBNT a zmínil se o tom že Starnet chce odebírat cca. 50 ks UBNT PB M10 měsíčně.
Při tomto nasazení se máme na co " těšit ".
0 x
no a kdyz si nasadis sam 1-2 kusy do horni dolni a zminis to tu,tak ses hned kokot nejvetsi
PW

PW
0 x
Richard píše:Pro informaci všem z jihu čech. Byl u nás obchodník s UBNT a zmínil se o tom že Starnet chce odebírat cca. 50 ks UBNT PB M10 měsíčně.
Neco na na tom mozna bude, z dalky jsem videl na jejich site UBNT antenu o ktere jsem si puvodne myslel, ze patri M10, po vylezu na strechu panelaku jsem poznal raketu.
0 x
-
Tak v naší lokalitě už jí ( PB M10 ) nasadili.
Zatím pouze v polích. Volyně. Takže se na ně těšíme
.
Zatím pouze v polích. Volyně. Takže se na ně těšíme

0 x
Pintero píše:Richard píše:Pro informaci všem z jihu čech. Byl u nás obchodník s UBNT a zmínil se o tom že Starnet chce odebírat cca. 50 ks UBNT PB M10 měsíčně.
Neco na na tom mozna bude, z dalky jsem videl na jejich site UBNT antenu o ktere jsem si puvodne myslel, ze patri M10, po vylezu na strechu panelaku jsem poznal raketu.
tak podobnej stožárek jim tady u nás asi tak přes 1-2 měsíci spadnul ze střechy

0 x
hapi píše:tak podobnej stožárek jim tady u nás asi tak přes 1-2 měsíci spadnul ze střechy
Vitr ??
0 x
pcwifi píše:no a kdyz si nasadis sam 1-2 kusy do horni dolni a zminis to tu,tak ses hned kokot nejvetsi![]()
PW
Nevidím problém v tom když si to někdo nasadí " mezi vesnicema", ale Starnet nikdy nebyla firma, která by brala ohledy na rušení ostatních
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajimava paralela.
Starnet z jihu Cech a Starnet z Hostivice.
Stejne jmeno, stejne chovani, ale nezda se ze by slo o stejne vedeni spolecnosti
)
Starnet z jihu Cech a Starnet z Hostivice.
Stejne jmeno, stejne chovani, ale nezda se ze by slo o stejne vedeni spolecnosti

Richard píše:pcwifi píše:no a kdyz si nasadis sam 1-2 kusy do horni dolni a zminis to tu,tak ses hned kokot nejvetsi![]()
PW
Nevidím problém v tom když si to někdo nasadí " mezi vesnicema", ale Starnet nikdy nebyla firma, která by brala ohledy na rušení ostatních
0 x
Pintero píše:Richard píše:Pro informaci všem z jihu čech. Byl u nás obchodník s UBNT a zmínil se o tom že Starnet chce odebírat cca. 50 ks UBNT PB M10 měsíčně.
koukám že u těch JRC antén vůbec nedodržují odtokovou drážku

0 x