❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
myslis fakt, ze po zmereni a dolozeni tech mereni by mohl urad pripadne coi konecne zasahnout ??
0 x
Tak na 100% to samozrejme nevim, ale takovych 97% bych na to vsadil z fleku...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak zitra budou mereni, tudiz jsem zvedav co kluci udelaji ... 

0 x
Taky jsem napnutej, tak doufam ze to sem nekdo co nejdiv hodi 

0 x
Zajimave.. Vcera jsem dotazoval UBNT team, zda mohou potvrdit to, že dle vyjadření pana Derbyho z ACB Europe musít provést ještě certifikaci v CZ.. Muj prispevek byl dnes v noci vymazan..
0 x
To je divny proc ho vymazali? Ze bych jim taky hodil dotaz? 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
njn, vsak to vsichni vedi, ze to sem nepatri, jen nekteri nadrzeni uzivatele a par prodejcu to nechce priznat ... ubnt to sem ani primo neposila tak se to taha z polska ... coz jeden prodejce primo priznal
0 x
No uvidime..
Nova intrusion, předpokládám že mě smažou jako před 2 rokama s celým profilem, když jsem už dost nevybirave zacal upozorňovat, že jejich zařízení na 5GHz výkon nereguluji a že tim porušují podmínky certifikace
Přecejenom.. Zvyšení výkonu z 6dBm na 7dBm nemůže znamenat rozdíl na druhé straně 15dB
Nova intrusion, předpokládám že mě smažou jako před 2 rokama s celým profilem, když jsem už dost nevybirave zacal upozorňovat, že jejich zařízení na 5GHz výkon nereguluji a že tim porušují podmínky certifikace

Přecejenom.. Zvyšení výkonu z 6dBm na 7dBm nemůže znamenat rozdíl na druhé straně 15dB
- Přílohy
-
- ubntforum.jpg (119.44 KiB) Zobrazeno 1878 x
0 x
Hehehe, takovy drobny joke pro uvolneni atmosfery...
Kdyz jsem ted skakal do tohoto fora v domneni, ze jdu na posledni prispevek, nacetl se mi ten uplne prvni.
Chvili na to brejlim a neverim vlastnim ocim... nez mi to doslo

Kdyz jsem ted skakal do tohoto fora v domneni, ze jdu na posledni prispevek, nacetl se mi ten uplne prvni.
Chvili na to brejlim a neverim vlastnim ocim... nez mi to doslo

0 x
forum.ubnt.com
A sem f prdelí.
Tentokrat s tím, že UBNT má udajně České NBO, že je vše OK..
Vážení mám pro Vás příjemnou novinku: AirBQ M9 pro 10GHz
A sem f prdelí.
Tentokrat s tím, že UBNT má udajně České NBO, že je vše OK..
Vážení mám pro Vás příjemnou novinku: AirBQ M9 pro 10GHz
0 x
David2006 píše:Další okrajová zpráva jsou padělky na blogu i4wifi...
Loni na ANGACable vystavoval vyrobce, ktery dodava ubnt. Na stanku nemel nic jineho nez produkci ubnt a nabizel to jako oem.
Tento tyden prislo do mailu - http://www.asm.cz/zbozi/wnap-6306-venko ... -dhcp.html
0 x
At ten kram klidne nekdo kopiruje , kdyz sem slysel co to udela jen pri spusteni tak sem jen protcil ocka , aby to jen pri skenovani cyklicky schazovalo vsecky desitky kolem to ej des ... me zajima co to udela kdyz budou trebas ctyri pbm10 ma jednom stozaru a ted jednej chcipne protistrana a oan zacne hledat ... podle prvnich informaci zacne cyklicky schazovat vsecky ostatni .. pokud je to pravda tak si to lidi uzijte
mit kvuli jednomu rozpojenymu spoji dole celej stozar ... hmmmm prijemna zabava ... jinak sebek prej na to jeste nedopsal posudek pro ctu ... tak pak uvidime ....

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nedopsal, ale napadat Derbyho pry nechce ... takze se nebude vyjadrovat k mereni a ziskani CE, jen doporuci za sebe a svuj region ..
0 x