❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)
Re: 10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)

Naposledy upravil(a) David2006 dne 23 Apr 2012 20:22, celkem upraveno 1 x.
0 x
[quote="David2006] No jo s PBM10 nebude ani na chleba. No Ty mě vážně dojímáš
.[/quote]
To jsem nenapsal, na chleba měli i v Rusku. Nicméně technologicky PBM10 zpátečnická technologie je, srovnávacích komentů tu je tuna a číst umíš.

To jsem nenapsal, na chleba měli i v Rusku. Nicméně technologicky PBM10 zpátečnická technologie je, srovnávacích komentů tu je tuna a číst umíš.
0 x
David2006 píše:No a, nemusím mít vždy nějakou novinku, mám radši odolnější retrostyl. Číst umíš, tedy moje důvody si tu přečíst můžeš
. A v případě dalších invektiv raději prosím citovat, to jde hůře než psát bludy
.
Ju, každý po svým. Nevšiml sis, že Tu Tvůj pohled na věc vysvětluji nechápavým ?

0 x
David2006 píše:... Pokud někoho Robert zlikviduje tak to budou garážovky(SAF,Alcoma....) a různí přeprodejci technologií. Zatím je brzy odhadovat jak to celé dopadne.
Domluv se s alcomou a zajed se k nim podivat, jak takova "garaz" vypada! Pak se do nich prestanes navazet ty traktoristo.
0 x
- stouracpetr
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
jasne, vsak preprodejcu je plna rit ...
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
doufam ze tomu bude odchazet ethernet stejne jako NS a WISP 

! Upozornění !
Výrobce UBIQUITI nevztahuje záruku na zařízení poškozená elektrostatickým přepětím.
0 x