❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
JRC-24EX MIMO
jesi myslis tento : http://wifi.aspa.cz/alubox-vodeodolny-s-pripravou-pro-n-female-konektory-woe-001-z94734/ , tak pokud bys scel ve stejne velikosti ten box od Scame, tak se nedoplatis, penezni rozdi proti aluboxu je razantni
. Ale nac kupovat AluBox pro jedno RBcko...na to je dobrej onen Scame box.
PW

PW
0 x
- midnight_man
jj, je to super...treba sice pilit a vrtat (prikladam tam JR200 a vrtam podla nej
) ale pride mi to viac "profi"
:).
Taká otázka do pléna, v čom vidite podstatny rozdiel medzi tou UBNT SR MIMO 2X2 kartou za 80€ a R52Hn? je tam podstatny cenovy rozdiel

Taká otázka do pléna, v čom vidite podstatny rozdiel medzi tou UBNT SR MIMO 2X2 kartou za 80€ a R52Hn? je tam podstatny cenovy rozdiel
0 x
čím víc proužků, tím víc adidas? 
Ale částečně sis odpověděl sám, podstatný rozdíl je právě v ceně

Ale částečně sis odpověděl sám, podstatný rozdíl je právě v ceně

0 x
- stouracpetr
net.work píše:Tak sem pak nekdo postnete, jak se nejake RB711 tato antena libi a jak to s ni ficiKdyz uz jsme i u tech stouracek - ty maji kolik rozestup mezi polarizacema?
Hodnoty odstupu polarizaci jsou u R 23 Dual a JRC-24 EX MIMO priblizne stejne,podobne jako zisk.
U JRC 24 je pouzit ozarovac -kombinace vlnovodu a reflektoru-vyhodna vzhledem k utlumu,nevyhodna ohledne zvyseni urovne postrannich laloku.Pomerne male usti anteny ,castecne blokovane relativne rozmernym reflektorem na konci vlnovodu ma za nasledek narust postrannich laloku.Vyhoda mensiho utlumu vlnovodneho ozarovace se vytrati pouzitim pigtailu,bezne prodavane typy vykazuji mimo ztraty cca -1 dB i slabou ucinnost stineni-dochazi k preslechum mezi vysilanym a prijimanym signalem.
0 x
- midnight_man
no tak aky je rozdiel medzi MIMO a DUPLEX verziou keď odstup je + - rovnaky? Myslel som že MIMO verzia ma horsi odstup.
0 x
- stouracpetr
Hodnoty odstupu polarizaci jsou u R 23 Dual a JRC-24 EX MIMO priblizne stejne
JRC duplex >53 dB JRC MIMO >38 dB.
JRC duplex >53 dB JRC MIMO >38 dB.
0 x
midnight_man píše:jj, je to super...treba sice pilit a vrtat (prikladam tam JR200 a vrtam podla nej) ale pride mi to viac "profi"
![]()
:).
R52Hn je z mojich skusenosti najshitovejsia karta co sa tyka citlivosti zo vsetkych beznych MiniPCI kariet. Par kuskov odskusanych---no..srot. Papierove hodnoty super--prax..do kosa s tym. Super karty za super cenu >> DBii.
0 x
- midnight_man
keksik, tez sa mi zda ze tie R52Hn su nič moc. No super, tie DBii vyzeraju normalne..ale zas 40€ za ks 

0 x
Používáme r52n ne H a s citlivostí nemaj problém. Nechápu naco se výrobci furt honí za výkonama, stejně za to každej dá minimálně 22dbi anténu, tak ten výkon jde nazdařbůh dolu. Podle mě to akorát tahá cenu nahoru. Jinak ty dbi jsem teďka zkoušel, potřeboval jsem to dát do lokality, která byla hodně vzdálená a signál byl hold nízký. Karta chodí jak má, citlivost super, ale výkon jsem musel stáhnout jinak to nechtělo moc chodit. Možná je ještě chyba na druhé straně, jelikož to zatím ještě je z historie chycené na všesměr,.. Stejně bych ji musel stáhnout do normy, spíš jsem chtěl zkusit zda by to byl rozdíl a spíš nic než moc, ale je pravda že nebyl čas na ladění a blbnutí prostě sem přidal a nic akorát se to rozpadalo.
0 x
- midnight_man
ma niekto spoje s R52Hn?? v single aj v 2x2???.
+ otazka, chodi RB433 s DBii?? Pretoze R433 s XR5 napr nechodi.
+ otazka, chodi RB433 s DBii?? Pretoze R433 s XR5 napr nechodi.
0 x
midnight_man píše:ma niekto spoje s R52Hn?? v single aj v 2x2???.
No jasne, nekolik a chodi dobre.
0 x
My meli tech R52Hn karet asi 5 a vsechny behem mesice brutalne ohluchly. Nemyslim ze problem by byl v antenach, vetsinou Jirous s gentleboxem a kratickym pigtailem. S jinymi kartami bez problemu.
0 x
dvě R52Hn s alixech jedou nonstop už rok ve štouračkách. Další dvě taky ve štouračkách cca 9 měsíců. no problemo. Jedna dokonce na 2.4GHz všesměře.
0 x