❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RouterBOARD SXT
Re: RouterBOARD SXT
Me to tak prudilo ze jsem nebyl linej tahat na strechu akuvku
i kdyz sxt nemontuju radeji sexanty sice drazsi ale po burine se tam aspon da vymenit deska 
0 x
- midnight_man
prečo si proste nekupite balík hrubších zdrhovačiek???? Ja tie kovové pásky hadzem do suplika v garazi
Mozno sa zijdu, ale nie na uchytavanie CPE..
0 x
Zdrhovaky musis koupit UV stabilni jinak do dvou let jdou do pr.... kdezto ten kov tam bude temer vecne
nepovoli neotoci se pri pruvanu .... radsi si vytahnu sebou akuvku nez riskovat zdrhovaky 
0 x
zdrhovačky na uchycení jednotky? sorry ale tohle mohlo vymyslet jenom ubnt aby ušerřily. Všude kde potkám na střeše ubntu s těmi jejich bílími stahovačkami se jednotky pěkně otáčeji podle větru. Sorry ale tohle fakt ne. Ta stahovačka sice vypadá pěkně ale nedá se ani dotahnout díky tomu jak je velká a za rok to stejně povolí a jednotka se pak otáčí podle větru.
Už jsem namontoval 4 SXTčka s novou kovovou páskou a je to super.
Už jsem namontoval 4 SXTčka s novou kovovou páskou a je to super.
0 x
- midnight_man
Mám rád tieto ISP fámy...Máš pravdu, zdrhováky Ala TP-link CPE stoja za hovno. Vacsina sa utrhne uz pri vyberaní zo škatule. No čierny zdrhovák od UBNT povolený?
Zrejme dotyčný poriadne nedotiahol
Ešte som sa nestretol s tým, žeby sa jednotka na zdrhovadlách povolila. Najstaršieho klienta ktorému sa vymieňalo loco2 za loco M5, mal to na streche 3 roky, zdrhovačku som nemohol srobovakom roztrhnut. Tak prosim nešírte hovadiny
Normálne čierne zdrhovadlá tam vydržia aj 10 rokov na tej konzole bez toho aby sa niečo otáčalo v smere vetra. Kdežto šróbovať na streche tieto kovové srandy
že ste si ešte nikto nepichli šrobovákom do ruky? 
0 x
-
andreas4all
so stoviek NSiek som nebol napravat ani jednu, ze by sa otocila. ale taku jirous 29 som uz napraval a to som si myslel, ze bola dotiahnuta poriadne... nuz orkan ju otocil.
0 x
- midnight_man
-
andreas4all
treba si predstavit aku ma neveternu stranu NSko a potom si predstavit aka je paka na stoziar, aby sa otocilo NSkom. Jediny problem je, ked tie pasky zostarnu. Ale kedze davaju k tomu take masivne, tak predpokladam, ze biele vydrzia 5 rokov a cierne aspon 7 rokov.
0 x
nešířim hovadiny, přijdu na střechu kde je něco ubntu páskou přidělaný, strčim do toho prstem a otočí se. Hele víš co, já ti to příště natočim na video.
Ale hlavně že si ubntikáři káply do noty
Ale hlavně že si ubntikáři káply do noty
0 x
ja ty plastove pasky taky nesnasim... jako sorry, ale to ze je nekdo liny jak prase dotahnout jednu kovovou svorku sroubovakem, popr. 7klicem je uz fakt velka zhovadilost...
Ja mam s temi pasky taky spatne zkusenosti, vicemene sem taky jeste nevidel nejake nano, ktere by na te trubce druzelo nejak slusne a to tam ty pasky byli i 2...
Ja mam s temi pasky taky spatne zkusenosti, vicemene sem taky jeste nevidel nejake nano, ktere by na te trubce druzelo nejak slusne a to tam ty pasky byli i 2...
0 x
- midnight_man
Najlepšie malé locá uchytiť týmto:
(+ závit zakvapnúť lepidlom, aby sa to náhodou za 40 rokov chvením tyčky nepovolilo)
http://www.farmarik.sk/resize/domain/fa ... &h=480
(+ závit zakvapnúť lepidlom, aby sa to náhodou za 40 rokov chvením tyčky nepovolilo)
http://www.farmarik.sk/resize/domain/fa ... &h=480
0 x
Cerny pasky sou vetsinou uv stabilni a vydrztej dlouho , ale ty svetkly co k tomu ze zacatku pridavali bych se divil ze vydrzel dyl jak dve leta pak praskaj pri pohledu na ne 
0 x
- midnight_man