❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Porovnanie ubnt: aigrid a nanobridge

Problematika Ubiquiti hardware.
lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnanie ubnt: aigrid a nanobridge

Příspěvekod lwq » 13 years ago

rado: a nv2 je co ? QPSK ? To je taky TDMA, nemyslis ? :idea: 8)
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 13 years ago

nv2 je TDMA, ale co ked nefunguje :D (ak uz funguje tak sorry, ale v 5.9 este nefungoval...)
PS: dakujem za vysvetlenie pan stourac, to ma nenapadlo
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 13 years ago

a co na NV2 nefunguje ? :lol: jede mi na tom uz radove pres 100 klientu a nepozoruju, ze by to nejelo ... :mrgreen:
0 x

pedro4444

Příspěvekod pedro4444 » 13 years ago

niekedy ked je jedina chalupa v nejakej diere je zbytocne natahovat ku nemu dalsi bod, ale treba to nejako pretlacit aj cez tie stromy, alebo potom ked uz tam ich je vela a siganl nedostanem pod -80 staci len povedat zakznikovi ako sa maju veci a ze si s tymi stromami bude musiet nejako v zime pokurit a pak aj ked zacnu stromy kvitnu mu internet pojde ako vino :D
lyra: ako som spominal rusenie odzadu to nehrozi kedze je to posledna chalupa pri lese a este v riadnej diere :D :D
tiez som toho nazoru ze airgridy su na niektore miesta velmo dobre, chytate s tym menej bordelu, kedze to ma len jednu polarizaciu, ale hodil som mu tam aj tak preistotu velky NB nech je s nim pokoj a ma okolo -75 a v pohode mu to okolo 10 Mb pretlaci, takze pohoda. Len NB ma sokoval. Uz sa vam stalo, ze vam zamrzol DHCP client na Wlane? vsetko slo v pohode signal ukazala vsetko v pohode len ip mu nedalo a v MK nebola urco chyba! hodil som NB do default nastavil odznova a uz zatial fakci bez problemov....
0 x