Řešíte někdo podobné problémy ve vlastní síti?
http://www.wms.cz/novinky/vypadky-inter ... -1-2012-1/
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Flood na bránu od wifi routeru
ano,
s podobnými problémy jsem se setkal. Dokonce mi nagios v části sítě, která byla tímto postihnutá vyhazoval mnoho duplicit. Problém jsem vyřešil upravením firewallu.
Doteď jsem se o tomto problému nikde nedočetl, tak jsem rád že má myšlenka že to dělají routery SMC, Belkin, Linksys atd.. byla správná.
s podobnými problémy jsem se setkal. Dokonce mi nagios v části sítě, která byla tímto postihnutá vyhazoval mnoho duplicit. Problém jsem vyřešil upravením firewallu.
Doteď jsem se o tomto problému nikde nedočetl, tak jsem rád že má myšlenka že to dělají routery SMC, Belkin, Linksys atd.. byla správná.
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jako domaci routery pouzivame prevazne Mikrotiky, TP-Linky pri nejhorsi zrepasovane (otevrene, prohlednute s ApPro SW) Ovislinky ... Tedy tento flood problem je snad mimo nas ... Tedy, nenasel sem v siti nic takoveho ... 

0 x
zákazníkům zásadně dodáváme tp-linky, jenže vždy se najde nějaký ten zákazník který je "chytřejší" a pořídí si něco svého, 

0 x
jacobXXX píše:zákazníkům zásadně dodáváme tp-linky, jenže vždy se najde nějaký ten zákazník který je "chytřejší" a pořídí si něco svého,
Tak tak, TPLINKy forever, tuk tuk zatial sa javia ako dobra volba aj u nas. Minimum reklamacii, vela muziky za malo penazi.
0 x
Opravdu TP Link a je klid. Jenze spouty zakazniku si mysli že si vyberou lepší. Dost lidi má Belkiny a zrovna oni se nechovají zrovna dobře, i přes NAT propousteji pakety co yb neměli včetně ARP a Mac adres za NAT Pak postaci nejakych par torentu za Belkiny a je na problem zadělano
0 x
taky mi neco do site sere nejakej sajrat a pritom by to melo byt za natem, mam vesmes TP-LINK543 ale najdou se i Linksysy a klasiky Ovisliky 

0 x