Repkins píše:net.work píše:Repkins píše:net.work píše:Tak jsem se nad tim PICO zdrojem zamyslel a zjistil jsem ze nema takovy ten hranaty konektor pro napajeni CPU.. Pujde to tam dobastlit, nebo jak tento prob. vyresit??
Mám dojem, že to je +12V a mělo by to jít normálně odpíchnout z napájení pro HDD. A nebo přímo z přívodu do toho měniče. U některých desek jsem zjistil, že běží i bez zapojeného toho přídavného napájení. Ale bylo to jen v malým procentu případů. Většinou se to bez toho nerozjede.
Dival jsem se na PC kde to je, jsou to 4piny (2 zlute kable a 2 cerne), tudiz by to melo byt +12V a GND...
Jojo, koukal jsem do manuálu k jedné desce. Je to tak. A když nad tím přemýšlím... Kdyby se to odpíchlo přímo z 12V napájení toho PICO zdroje, tak by bylo celkem šumafuk, kolik bere procesor, páč by to přes ten zdroj nešlo. Ovšem při pohledu na tloušku přívodní dvoulinky a miniaturní napájecí konektor u toho PICO zdroje by mě zajímalo, kudy proteče těch kýžených 10A, který ten zdroj při 120W zátěže bere.. Pravda.. V zimě by se ten přívodní drátek dal použít jako přídavné temperování APčka..
Mno, to jo no.. je to nejak podezrele "tluste"..