hapi píše:No tak se podívej třeba na valve, to chytře využilo situaci a jak z toho profituje. Všechno online a maximálně zabezpečený. Člověk si pomalu ani nezahraje hru když jí autoři distribujou přes valve. Hry jsou znatelně levnější a valve si vydělá o to víc protože jsem si aspoň od nich něco koupil a neukrad. Já nemůžu za to že nahrávací společnosti nehodlaji změnit své zvyklosti a nedostávaji tolik prachů za defakto nic nedělání. Všechno je to o cenách, oni furt drží ceny ale lidi na to čím dál tim ví nemaji takže z mího pohledu ať chcípnou.
Koukni se na to video, je velmi zajímavé a plně s tim souhlasim. http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... t-internet
Zkus se nekdy v sobotu-nedeli projit odpoledne do lesa. Kolik si myslis, ze tam potkas lidi. Temer NIKOHO! Lidi jsou lini, hltaji to co jim v TV a na internetu dvaji. Proto take krachuji horske chaty... Kazdej sedi doma vylepenej u TV nebo PC.
Ja jsem pro zavest platbu za internetu od aktivity uzivatele. Napriklad 10,- Kč /hodinu. Kdyz se tak platilo telecomu, tak si kazdy na netu udelal to co potreboval a nevymejslel picoviny. To by si potom kazdej rozmyslel, zda si ten film stahne(ukradne), nebo si ho koupi a nebo jeste lepe se misto toho vseho pujde projit, pobehnout nebo projet na kole...