Všude kde neni starnet se dá lehce jako ISPík uživit, tedy daleko snadněji. Přece jenom tady musíme dávat cenu pod 300,- za 30Mbit jinak zákazníci netečou. Jinde co jsem viděl tak neni problem aby si ISPíci řekly 500,- za 4Mbit... tady se dá lehce uživit a co jsem tak viděl tak jsou to taky takový bastlíři typu GW složená z 5 kousku RB750G

Pak jistě záleží na zaplnění oblasti. Tady máš na 3 barácích ze 4 antenu takže penetrace zákazníků je fakt masivní. Jo a pokud jsem v oblasti hodně známej, jako že znáš lidi na vesnicích a vyrůstal jsi tam a znaji tě dobře, tak se dá brutálně navýšit počet klientů velmi rychle protože to jsou známí a půjdou k tobě. Tohle funguje velmi dobře. Několikrát vyzkoušeno

Optický sítě na sídlištích a podobě se neni třeba bát. Ona optika... to se to kecá co jak je to super ale když tam provozovatel půstí houby, neteče tam nic nebo když má uplink do optiky na NB že

Já osobně bych do toho dneska už nešel a našel bych si flek někde v nějaký firmě jako IT technik a měl klid. Jo sice tam zakrníš protože tam defakto nic neděláš ale prachy máš, volnej čas taky, nervy máš v pořádku, pracuješ v kolektivu, dostaneš se mezi lidi atd...