❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
MIMO Gear Shield Kit pro UBNT anteny
Re: MIMO Gear Shield Kit pro UBNT anteny
no vlastně ani nevim, od doby co jsou Nkový karty jsme nekoupily single antenu ale s duální běžně 65-75Mbit.
Naposledy upravil(a) hapi dne 19 Jan 2012 08:41, celkem upraveno 2 x.
0 x
Hapi nekritizuj ho ze to ma 90° vepredu , budme radi ze nekdo premejsli a pokud se napadu ujme i jirous a vyhovi dodavamim samostatnej taliru tak konecne to nebudou sracka vsesmerovy stejsny ale bude to mit smer a nebude to zarit vsade kolem . A proto vyzivam uzivatle ubnt usmernete sve vlny
A my co vime jak to delat bez dodelavek zustanem u nasich podpultovejch spickovejch anten ... coz mi pripomina ze je venku pekne teplo amohl bych zas desitku objednat 

0 x
hapi píše:že sem tak smělej, proč si nenechal původní jirousův vlnovod a nepřipojil si standartně přes konektory do boxu nějaký ubnt? Jako jo je to pěkný ale pokud se nepletu tak cca hodně přes 90° vepředu je ozařovač s NB nekrytej a přímo na něj může svíti kde kdo což u originálního vlnovodu nehrozí protože tam má reflektor.
Jako pochop, musim si rejpnout minimáílně do těch co jsou toho názoru, že by mikrotik měl dělat kompletní sady s anténou a tohle je toho důkazem proč to nedělat, protože i od ubnt to stojí za houby.
Jinak moc pěkný. Ale raději použiju RB711 a mám to vyřešený.
Je to o cene - 2 dvoupolarizační jirousovky jsou sice kvalitní kus HW, ale cena tomu odpovídá. Navíc třeba mi máme ve skladu 30 jetých jednopolarizačních JJ extreme. Takže sklad vyprázdníme, je to ideální ochrana investice

0 x
Dade_Marfi píše:cest, na tom tajne pracuju ... ale zatim se Jirousovi moc nechce ...
Proč asi? Pak už by se mohl zabývat pouze lisováním parabol, protože ty jeho kompletní antény už by neprodal. Raději najít firmu co umí vylisovat paraboly a bude to chrlit po stovkách.
Dade ale musím uznat, že s tímhle jsi opravdu překvapil, chtělo by to fakt pořešit jen ty paraboly, pak by se to dalo používat i jako klientské sady a bylo by to fakt super. Taky by to chtělo nechat proměřit, abys věděl co vlastně to v tom límci dělá, takhle jsi svoje řešení posunul do úrovně Waveant, ti taky nevědí jak jejich misky opravdu fungují ;)
Každopádně co se týče nějakých krátkých přeskoků 1-2km na 5Ghz, zůstanu raději u svého nákladnějšího řešení :)
0 x
Zdravim, chcel by som dat do pozornosti ze buduci tyzden tu hodim foto limcov na rocket dish, ktore budu na predaj spolu s krabickami + krabicky na sektor, neskor planujem vyrobu limcov na NB. Blizsie info bude buduci tyzden.
0 x
oscar píše:Zdravim, chcel by som dat do pozornosti ze buduci tyzden tu hodim foto limcov na rocket dish, ktore budu na predaj spolu s krabickami + krabicky na sektor, neskor planujem vyrobu limcov na NB. Blizsie info bude buduci tyzden.
hod... cim skor. som zvedavy. predbezna cena? zmerane to mas?
0 x
- midnight_man
no konecne sa toho niekto chytil, hlavne ma zaujimaju sheild kryty pre rocket M5 velke sektory 

0 x
Tak americka posta se predvedla dobre, balik odeslany odnekud z Lancasteru ve 17.1. ve 22h naseho casu lezi na poste na Plzensky. Tak ted jsem zvedavej kdy mi to oznami celnici a jak probehne procleni 

0 x
Tak jsem se ucil strihat plech na euromacu...
Zlepsuje to preslech zezadu o cca 5-15dB. Jedna velikost pro Nanostation5 i Nanostation M5.
Zlepsuje to preslech zezadu o cca 5-15dB. Jedna velikost pro Nanostation5 i Nanostation M5.
- Přílohy
-
- NanoPlech0.JPG (52.57 KiB) Zobrazeno 2731 x
0 x
- midnight_man
kdyby to bylo přesně o vlnové délce 5.6GHz, tak by to mohlo sloužit k pohlcování energie jako stealth 

0 x
Selič píše:To je voodoo ochrana proti starnetu
Obrázek zezadu by nebyl?

0 x