❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB711 nová verze - nechce se připojit na AP
hlavně ať už to daj nějak do cajku
teď sme vzali SXT tak doufám že bude redy ....

0 x
Poslali mi ze supportu tohle - nemuzu to tedka ozkouset, protože ležím se střevní chřipkou, zkusíte to někdo?
Hello,
What temperature is outside when you are doing the test? Have you tried other
pigtails? Can you also do an experiment - try to remove the wireless shield plate
from the board and compare results again? Let me know what you find.
Regards,
Normunds
Hello,
What temperature is outside when you are doing the test? Have you tried other
pigtails? Can you also do an experiment - try to remove the wireless shield plate
from the board and compare results again? Let me know what you find.
Regards,
Normunds
0 x
Já se picnu, sundal sem plech a je to ok, teplota +3 stupně, s plechem signál -61/-89, bez plechu -61/-61.
zkoušel jsem to 2x po sobě pro jistotu, stejné prostředí venku, sundaný plech z karty, signál v pořádku, s plechem naprd.Ověřeno na jednom vadném rbčku.
zkoušel jsem to 2x po sobě pro jistotu, stejné prostředí venku, sundaný plech z karty, signál v pořádku, s plechem naprd.Ověřeno na jednom vadném rbčku.
0 x
- midnight_man
To nevím kluci, vyzkoušeno už na 2 kusech série /144. Nepomáhalo ani hození tx na default, ani secvaknutí konektoru. zkoušel jsem i 2 antény (Octagon), plech sem zkoušel sundat a nasadit víckrát, teplota uplně stejná, prostě to pomohlo.
Naposledy upravil(a) Leeonek dne 04 Jan 2012 17:24, celkem upraveno 2 x.
0 x
- stouracpetr
net.work píše:to tam ten plech neco zkratuje, nebo co?
Ke zkratu pravdepodobne nedochazi,pricina bude asi ve vzniku parazitnich VF oscilaci ,kdy se vysilaci cast zahlti vlastnimi nezadoucimi produkty.Asi vyrobce provedl drobne zmeny uvnitr VF casti-spoje,soucastky od jineho dodavatele s jinou teplotni zavislosti.....
Petr Stourac
0 x
Takze muzu napsat, ze to pomohlo a ze at si to strci nekam hodne hluboko?
Ale ze to normis nenapise na forum ...
Jen tak mimochodem, takovehle jednotky asi nebude idealni provozovat na jednom sloupu ve vetsim mnozstvi
Ale ze to normis nenapise na forum ...
Jen tak mimochodem, takovehle jednotky asi nebude idealni provozovat na jednom sloupu ve vetsim mnozstvi

0 x
Právě že to vypadá, že se tam zkratují 2 součástky co jsou trochu vyšší než ostatní, nevím jestli jsou to kondíky, ty smdčka nepoznám ;)
Na plechu zespod je nějaká vodivá páska nebo co, a ta je fakt hodně silná, myslím že při přitlačení něco vyzkratuje. pokud se nacvakne jen jedna strana a druhá se nechá podehnutá, problém se signálem není.
Na plechu zespod je nějaká vodivá páska nebo co, a ta je fakt hodně silná, myslím že při přitlačení něco vyzkratuje. pokud se nacvakne jen jedna strana a druhá se nechá podehnutá, problém se signálem není.
0 x
stínící plech nebo chladící plech? jestli to tak je tak vylezu na střechu a sundám ho a uvidíme. Prohnu plech a je to.
0 x
- stouracpetr
Zkuste pasku promerit ohmmetrem,bude to asi material,ktery ma za ukol castecne pohltit odrazene VF signaly a vyse zminovane nezadouci oscilace potlacit.Jsou ty 2 soucastky v tom materialu otisknute?
0 x
a nebo nalepit na ty kondiky, nebo co to je, kus izolacky...
0 x
vyzkoušeno, otisklé nejsou a asi to nezkratuje, izolace nepomohla. Pokud je stínící plech přitisknutý a je to odizolované páskou, dělá to ty prasárny stejně. Pokud se odehne jedna delší strana (je jedno která) a druhá se nacvakne normálně, jede to zase ok. Takže opravdu zřejmě problém na VF části...
0 x