❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Sháním návody, diplomové práce, dokumenty o MK.

Návody a problémy s konfigurací.
Tom@sek
antispam: Ano

Sháním návody, diplomové práce, dokumenty o MK.

Příspěvekod Tom@sek » 14 years ago

Chtěl bych se zeptat zda někdo nemáte nějaké dokumenty o MK.
Našel jsem na webu např. bakalářskou práci: Využití speciálního operačního systému
„MikroTik RouterOS“ v sítích lokálních ISP. (Suprově popsané základní věci o routrování atd.)
Nemátě někdo podobné dokumenty? Nejlépe česky.
Zde jsem našel další práce ale nedostanu se k nim. http://theses.cz/vyhledavani/?search=mikrotik

Děkuji
0 x

fabinek1

Příspěvekod fabinek1 » 14 years ago

Jsem autorem jedné z diplomových prací. Bohužel, pokud nejsi členem akademické obce, nemáš možnost se k pracem dostat. Můžu vědět, k jakému účelu práci potřebuješ?
0 x

homi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod homi » 14 years ago

Ja bych taky poprosil o nějaké materiály...
ja bych to využil jen na zdokonalení znalostí...
díky za info
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 14 years ago

Ve většině případů vůbec nechápu takovéto tajnosti. Už jenom proto, že jakýkoliv akademik, student, či obdobná osoba je placena z našich daní. Dokážu pochopit tajnosti do vyřízení patentu (řekněme na antivirotikum, nebo stroj na šití čepic z nanovláken), ale rozhodně ne pro tyto jím podobné práce. Nechám si to ovšem vysvětlit. Ale neslibuji, že to pochopím.
fabinek1 píše:Jsem autorem jedné z diplomových prací. Bohužel, pokud nejsi členem akademické obce, nemáš možnost se k pracem dostat. Můžu vědět, k jakému účelu práci potřebuješ?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

fabinek1

Příspěvekod fabinek1 » 13 years ago

Mně nevadí, že někdo tu diplomku bude číst, od toho tu je, ale jenom pokud si ji chce někdo přečíst, musí být členem akademické obce - zkrz přístupy. Nic víc, nic míň.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Jsem říkal, že nepochopím :-) Nejsem a asi už nikdy nebudu členem akademické obce ... Škoda, čtu rád.
fabinek1 píše:Mně nevadí, že někdo tu diplomku bude číst, od toho tu je, ale jenom pokud si ji chce někdo přečíst, musí být členem akademické obce - zkrz přístupy. Nic víc, nic míň.
0 x

radek1

Příspěvekod radek1 » 13 years ago

Ber to jako třeba vojenský tajemství, to je taky placený z našich daní :)
0 x

Warcz

Příspěvekod Warcz » 13 years ago

Já když zadám jméno s titulem do Googlu a název práce tak první odkaz je hned na moji Diplomku... VUT - FEKT
0 x

radek1

Příspěvekod radek1 » 13 years ago

ono to stačí do google zadat obecně
diplomová práce mikrotik
0 x

czatlantis

Příspěvekod czatlantis » 13 years ago

Tyjo to jsem ani netušil že se dá psát diplomka na tohle....se musím kouknout, taky jmse na FEKTu (ale teprvv prvák)
0 x

Warcz

Příspěvekod Warcz » 13 years ago

Tak v tuto chvíli seď nad Matikou kterou typuju, že máš tak zitra nebo pozitří :-)

Ja studoval energetiku, takže jsem psal o něčem uplně jiném, ale myslim že by se to dalo minimálně na bakalářku pokud pujdeš na TLI
0 x