Btw. ten spoj z NB na ČM na 256QAM - to máte tažený koaxem v metru ne?

pfadmin píše:Na stimbuildingu jsem, akorát o pár pater níž, a nestačím zírat![]()
Btw. ten spoj z NB na ČM na 256QAM - to máte tažený koaxem v metru ne?
Ladik píše:To si delas srandu s tim 25MHz kanalem?
Je snad povoleno 7, 14, 28MHz ne?
Dade_Marfi píše:pokud ma ten kanal v 28 Mhz, ale vyuziva mensi zaber ... tak o co jde ? to je jako, kdyz ti prideli 80 Mhz a pouzijes 56 Mhz treba v 11 Ghz pasmu ..
blax píše:Dade_Marfi píše:pokud ma ten kanal v 28 Mhz, ale vyuziva mensi zaber ... tak o co jde ? to je jako, kdyz ti prideli 80 Mhz a pouzijes 56 Mhz treba v 11 Ghz pasmu ..
u té 11tky potom porušíš licenci, která jednoznačně určuje druh provozu - takže 56Mhz podle licencí které dostaneš provozovat nemůžeš, protože v 11Ghz je max šířka pásma 40Mhz.(i když platíš dva kanály vedle sebe, bežně se to používá, ale od ČTU za to můžeš dostat pokutu)
hapi píše:SNMP 1S10 má už něco přes rok.
Dom píše:...pokles popustnosti při 128q a plném kanálu je cca 6Mbit, tak nic hrozného...
hapi píše:beta firmware pro vyvolené? kdyby si kouknul na web výrobce tak si ho stahneš.
je mi jedno jaký +- Mbity to má když ray stojí prostě balík peněz víc. Víš hele, moc rayů jsem neviděl, za to jsem viděl viděl spoustu orcavů... proč asi? cena? jistě... funkčnost stejná
jestli ti nestačí konfigurace spoje skrz obyč web tak sorry, mě to vůbec netrápí. Vlastně jsem v tom managementu byl naposled asi před rokem protože neni důvod tam koukat.
Pokud máš dostatek prachů, ray je jasná volba. Pokud ne, vybereš si lepší poměr cena/výkon.
Mě se u 1S10 líbí že si nehraje na nic typu extra utilka pro alcomu (Viktor promine). Alcoma je taky ok ale prostě se mi nelíbí jejich styl.